حجت‌الاسلام مصطفی رستمی روز یکشنبه در نشست با استادان گروه معارف دانشگاه ایلام به مناسبت هفته پژوهش اظهار داشت: نگاه راهبردی به مسائل فرهنگی ضعیف است و اگر بتوانیم مشکلات فرهنگی را به درستی تشخیص داده و در اولویت قرار دهیم، ابزارهای فرهنگی برای حل مشکلات بسیار است.

وی در خصوص گروه معارف دانشگاه‌های کشور، یادآور شد: بار مسوؤلیت حوزه معارف سنگین است و مجموع فعالیت‌های فرهنگی، هیات‌ها و آنچه که باید به نسل جوان منتقل شود بر عهده این مجموعه است.

حجت‌الاسلام رستمی همچنین در خصوص کارشناسان و استادانی که در این گروه فعالیت می‌کنند، گفت: استادان این حوزه باید دارای ویژگی‌هایی از جمله تسلط به دانش و در کنار آن التزام، تعهد، تقوا و مهارت باشند.

به گفته وی، توانمندسازی استادان اهمیت ویژه‌ای دارد و باید شرایط لازم برای تشکیل کارگاه‌های مهارتی، آموزشی و کارگاه‌های مجازی فراهم شود.

وی یادآور شد: به برکت انقلاب، اسلام و شهدا نسل جوان در مقاطع تحصیلی تخصصی مخاطب اسلام و حوزه هستند و ما به عنوان نماینده آنها، باید قدردان باشیم.

حجت‌الاسلام رستمی تاکید کرد: با توجه به اینکه در این مقطع، آثار و ابعاد نقش‌آفرینی در هر عرصه‌ای اثرات بیشتری دارد این توفیق را داریم که در یکی از مهمترین مقاطع زمانی در دانشگاه‌ها خدمت کنیم.

وی با تاکید بر اهمیت فضای دانشگاه‌ها در کشور اضافه کرد: فضایی که مسوولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از آن برخوردارند، فضایی بسیار مهم و مؤثر است و دانشگاه‌ها با جمع افراد نخبه، اساتید فرهیخته و متفکر، مهمترین جامعه‌ای هستند که در اختیار روحانیون قرار گرفته است.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور با بیان اینکه جامعه دانشگاهی دارای نخبه و اساتید فرهیخته است، افزود: با توجه به اهمیت این حوزه اگر کوتاهی در این مسیر از سمت ما اتفاق بیفتد، پاسخگویی به آن بسیار سخت‌تر و اگر توفیقی کسب شود، بسیار ارزشمند خواهد بود و باید از فرصت پیش‌رو برای تربیت و آموزش جوانان استفاده کرد.

حجت‌الاسلام رستمی در خصوص فضای مجازی نیز گفت: فضای مجازی هر چند به عنوان تهدیدی برای ضربه زدن به حوزه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و غیره وجود دارد و با برنامه‌ریزی‌های خاصی شکل گرفته است اما باید با آن کنار آمد و ما نیز باید از همین فرصت استفاده کنیم.

دانشگاه ایلام با ۶ هزار دانشجو در مقاطع کاردانی تا دکترا و ۲۰۰ عضو هیات علمی، ۳۲ گروه آموزشی دارد و در سال ۱۳۷۰ در سفر مقام معظم رهبری به استان ایلام از دانشکده زیر مجموعه دانشگاه رازی کرمانشاه به دانشگاه ارتقا یافته است.

استان ایلام در مجموع ۳۶ دانشگاه و موسسه آموزش عالی دارد که ۲۶ هزار دانشجو در این مراکز دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.