به گزارش ایرنا، دکتر کریم لاله ماژین روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان ایلام اظهار کرد: در بخش درمان غیر مستقیم (بخش بستری) طی 6 ماهه نخست امسال 14 هزار و 891 مراجعه ثبت شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 2 درصدی را نشان می دهد.
وی افزود: همچنین در نیمه نخست سال جاری سه مرکز درمانی استان از جمله دی کلینیک میلاد، درمانگاه شماره 2 و درمانگاه دهلران بیش از 270 هزار بار مراجعه کننده داشته اند.
به گفته مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام در بخش سرپایی درمان غیر مستقیم، بیش از یک میلیون و 280 مراجعه ثبت شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 11 درصد رشد داشته است.
لاله ماژین یادآور شد: 394 مرکز درمانی در استان ایلام طرف قرارداد این سازمان هستند که امیدواریم تعداد این مراکز با تامین اعتبار افزایش یابد.
وی از افزایش خدمات دهی در بیمارستان شهدای زاگرس شهر ایلام خبر داد و افزود: این میزان سطح خدمات دهی نسبت به مدت مشابه سال گذشته (6 ماهه اول) 31 درصد رشد داشته است.
لاله ماژین گفت: دومین مرکز درمانی تامین اجتماعی شهر ایلام نیز با عنوان درمانگاه شماره 2 شامل، دندانپزشکی، فوریت های پزشکی، درمانگاه تخصصی، واحد پذیرش، داروخانه، تزریقات برادران و خواهران، ساختمان اداری مالی و مهمانسرا نیز گشایش یافته است.
وی در خصوص حذف دفترچه درمانی اضافه کرد: سال گذشته حذف دفترچه درمانی برای تسهیل در کار بیمه شدگان و پزشکان در مراکز ملکی اعمال شد و خدمات درمانی اکنون به صورت الکترونیک ارائه می شود.
لاله ماژین با بیان اینکه سامانه نوبت دهی غیر حضوری در سه مرکز درمانی این سازمان در استان فعال شده، گفت: از ابتدای سال 96 تولید نسخ الکترونیک در تمام مراکز ملکی در کشور انجام شده است که استان ایلام در مرحله سوم این طرح در سطح کشور قرار دارد.
وی مهمترین مزایای تولید نسخ الکترونیک را بهبود کیفیت خدمات درمانی، خوانا شدن نسخ پزشکی برشمرد.
سرپرست اسناد پزشکی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان نیز در این نشست گفت: امروزه رشد دانش و اگاهی عمومی و گسترش همه جانبه تحولات در محیط جهانی از سرعت، وسعت و دقت بیشتری برخوردار شده و حرکت سریع کشورها بسوی جوامع اطلاعاتی و دانش بنیان کلیه فرآیندها و فعالیت های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، صنعتی و سیاسی را تحت تاثیر قرار داده است.
دکتر کبری محمدی افزود: سازمان تامین اجتماعی بزرگترین خریدار و دومین ارائه کننده خدمات درمانی و بهداشتی کشور جهت ارتقا سطح کیفی و کمی خدمات به بیمه شدگان از اهمیت و اولویت بالایی برخوردار است.
وی یادآور شد: پس از اجرای موفق فاز اول طرح حذف دفترچه در سطح تمامی مراکز درمانی ملکی تامین اجتماعی در استان ایلام فاز دوم این طرح را با حذف نسخه کاغذی و تولید نسخه بصورت الکترونیک در سطح مراکز درمانی طرف قرارداد آغاز کرده است.
محمدی اضافه کرد: تولید نسخ الکترونیک در سطح مراکز درمانی از جمله پزشکان، دندانپزشکان، داروخانه ها و مراکز پاراکلینیک گام موثری در راستای استقرار طرح سلامت الکترونیک و بدنبال آن صدور کارت هوشمند درمان در کشور است.
وی گفت: با توجه به برگزاری کارگاه آموزشی فرآیند تولید نسخ الکترونیک برای مراکز طرف قرارداد این طرح رسما از ابتدای آبان ماه 97 آغاز و امیدواریم با همراهی بیمه شدگان و پزشکان بتوانیم جز استان های موفق باشیم.
محمدی از جمله مزایای نسخ الکترونیک را بهبود کیفیت خدمات درمانی، مشاهده سوابق و مراجعات قبلی بیمار، اصلاح مشکلات ناشی از ناخوانا بودن نسخ، کنترل تداخلات دارویی، کاهش هزینه های ناشی از مراجعات مکرر بیمه شدگان جهت چاپ یا تمدید دفترچه درمانی عنوان کرد.
به گفته سرپرست اسناد پزشکی ایلام پرهیز از تجویز اقلام دارویی تکراری، امکان پرداخت روزانه 60 درصد مبالغ نسخ به پزشکان، دریافت اقلام دارویی یک نسخه از چند داروخانه، صدور گواهی پزشک بصورت الکترونیک، جلوگیری از جعل عنوان پزشکان و نسخ را از دیگر مزایای این طرح اعلام کرد.
وی تاکید کرد: پیشنهادات، انتقادات و گزارشات بیمه شدگان مراکز درمانی و رسانه ها راه گشای این مدیریت در اجرای موفقیت آمیز این طرح و ارتقای کیفیت خدمات درمانی خواهد بود.
7180/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.