به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: این کارشناس سایبری در سالن آموزشکده فنیو حرفهای پسران استان البرز البرز اظهار کرد: رایانههایی که دیگران هم به آن دسترسی دارند اصلاً جای مناسبی برای وارد نمودن اطلاعات محرمانه و چک کردن حسابهای بانکی، خریدهای اینترنتی و ورود به صندوق پست الکترونیکی نیست.
وی افزود: گاهاً به پشت کیس رایانهتان دقت کنید تا از عدم وجود KeyLogger سخت افزاری که کارشان ذخیره سازی اطلاعات وارد شده توسط شماست، مطمئن شوید.
کارشناس سایبری پلیس فتا تاکید کرد: اگر از سایتهایی استفاده میکنید که در درون خودشان صفحه کلید مجازی دارند، بهتر است برای ورود اطلاعات محرمانه (نظیر رمزها و اطلاعات حساب بانکی) از این صفحه کلیدها استفاده کنید.
این کارشناس فضای مجازی ادامه داد: آنتی ویروس شما باید Up-to-Date (به روز )باشد تا بتواند بدافزارهای جدید را نیز شناسایی نماید. در عین حال توجه داشته باشید که نرمافزارهای روی رایانه شما از جمله ویندوز هم لازم است Update شوند و در غیر این صورت رایانه و اطلاعات شما همیشه در خطر خواهند بود. البته در صورتی که از ویندوزهای غیر اورجینال استفاده میکنید بهتر است Automatic Update غیر فعال باشد.
وی اضافه کرد: مراقب فایلهایی که ظاهر فریبنده دارند باشید و هیچ فایل اجرایی را تا پیش از بررسی آن توسط آنتی ویروس در رایانه تان اجرا نکنید. اگرچه در صورت فعال بودن آنتیویروس، فایلها پیش از اجرا شدن، به صورت اتوماتیک بررسی خواهند شد.
کارشناس سایبری پلیس فتا عنوان کرد: در صورتی که از حافظههای فلش (کول دیسک) استفاده میکنید، از ذخیره سازی اطلاعات محرمانه بر روی آنها بپرهیزید. ضمناً در جریان باشید که هنگام اتصال حافظه ی فلش به یک رایانه ممکن است کل اطلاعات موجود در حافظه فلش، داخل هارد دیسک آن رایانه کپی شود. پس مراقب باشید که کول دیسک خود را از اطلاعات محرمانه خالی نگه داشته و آن را به رایانه افراد غریبه متصل نکنید.
کارشناس تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا استان البرز در پایان ضمن معرفی سایت پلیس فتا به آدرس www.CyberPolice.ir گفت: در صورت برخورد با موارد مجرمانه و مشکوک میتوانید از طریق بخش ارتباطات مردمی سایت پلیس فتا این موارد را گزارش نمائید.
46