به گزارش ایرنا، جهانگیر کاووسی روز یکشنبه در جریان بازدید شرکت کنندگان در دوره ICT روستایی از مرکز جهاد کشاورزی بخش گلسار شهرستان ساوجبلاغ، به ارائه دستاوردها و موفقیت های بدست آمده در این بخش و اهمیت نظام نوین ترویج و نقش سازنده مروجان کشاورزی پرداخت.
وی اظهار داشت: ما مشکل ساختاری در خصوص ارتباط با بدنه کشاورزی و بهره برداران بخش داشتیم که با گذشت زمان این ارتباط کم اثر و کمرنگ تر می شد که این مشکل اکنون با حضور مروجان کشاورزی در عرصه های جغرافیایی مختص به خود (پهنه ها)، ارتباط با کشاورزان بیش از پیش شده و مروجین که به نوعی مدیر و مسئول پهنه کشاورزی خود می باشند، این مشکل ساختاری را رفع کرده اند.
وی افزود: در قدم اول هریک از این وظیفه مسئولین پهنه، بدست آوردن اطلاعات صحیح و کامل از وضعیت کشاورزی منطقه خود بوده که این مهم با کمک سایت جامع پهنه بندی انجام شده است که یکی از مولفه های مدیریت دانش و اطلاعات است.
در ادامه این بازدید مهندس الماسی، معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ به ارائه توضیحاتی در خصوص سیمای کشاورزی شهرستان پرداخت و اظهار داشت: در حال حاضر حدود 11 هزار نفر بهره بردار کشاورزی در این شهرستان وجود دارد و 12 نفر مروج پهنه بندی کشاورزی نیز به ارائه خدمات فنی به کشاورزان مشغول فعالیت در پهنه ها می باشند.
ارایه توضیحاتی در خصوص آی.سی.تی روستایی و تبیین لزوم اجرا و اهمیت آن و بررسی نتایج مثبت این خدمت و ارایه نحوه عملکرد سایت جامع پهنه بندی کشاورزی از دیگر موضوعاتی بود که توسط متخصصین برای شرکت کنندگان ارایه شد.
6156/ 6155 خبرنگار: نوشین طهماسبی**انتشاردهنده: انتشار دهنده : محمد عزیزپور
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.