به گزارش ایرنا، دکتر مسعود هاشم زاده در نشست مسئولان سازمان مرکزی و روسای کانون بسیج اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان البرز که روز چهارشنبه در محل موسسه رازی برگزار شد، به فعالیت های این موسسه و نقش اساسی آن در حوزه سلامت و ایمنی اشاره و بر لزوم حمایت از این موسسه تاکید کرد.
وی در این زمینه گفت: یکی از شاخه های اصلی بیوتکنولوژی، حوزه تخصصی واکسن است و موسسه رازی بیش از 90 سال تجارب و موفقیت های بزرگی در این زمینه به دست آورده که ثمرات آن را می توان در کاهش، کنترل و ریشه کنی بسیاری از بیماری های خطرناک در جمعیت انسانی مانند ریشه کنی فلج اطفال، سرخک، سرخجه، اوریون و تولید سرم های درمانی ضد مارگزیدگی و عقرب زدگی و ریشه کنی بیماری های خطرناک دام همچون طاعون گاوی و شاربن مشاهده کردکه شاربن در انسان منجر به سیاه زخم می شود.
وی با بیان اینکه واکسن های موسسه رازی علاوه بر مصرف داخلی و نجات جان هموطنانمان، نگاه بازارهای صادراتی را هم جلب کرده است، افزود: عمده واکسن های مصرفی صنعت طیور نیز در این موسسه تولید می شود.
هاشم زاده ادامه داد: سالانه حدود دو و نیم میلیون دز واکسن در موسسه رازی تولید می شود، گرچه با توجه به سرعت بالای تغییرات در حوزه بیولوژیک، فرآورده های جدید نیز باید با سرعت بیشتری تولید شوند.
رئیس موسسه رازی با تاکید بر اینکه در صنعت واکسن سازی با چالش های زیادی مواجه ایم که اگر به موقع برای آن چاره اندیشی نشود، مخاطرات بزرگی خواهیم داشت، گفت: اعضای کانون بسیج اساتید دانشگاه ها، با توجه به دانش علمی و دلسوزی که نسبت به کشور دارند، می توانند در جلب نگاه مسئولان ارشد کشور به این مهم ما را یاری دهند.
وی با اشاره به اینکه موسسه رازی تنها مجموعه ای در کشور است که به صورت مشخص در زمینه تولید واکسن فعالیت می کند، تصریح کرد: برای پیشگیری از تهدیدهایی که در آینده به واسطه بروز بیماری های جدید، با آن رو به رو خواهیم شد، باید از اکنون خود را مجهز کنیم.
فعالیت موسسه واکسن و سرم سازی رازی بیش از 90 سال قدمت دارد.
1535/6156خبرنگار: نوشین طهماسبی**انتشاردهنده:داریوش غفاری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.