به گزارش خبر آنلاین به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان اردبیل؛ حسین دشتی، مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه خیران حدود 22 میلیارد ریال در پنج ماهه نخست سالجاری با مراجعه به مراکزنیکوکاری به خانوادههای تحت حمایت و افراد نیازمند کمک کردهاند، گفت: مراکزنیکوکاری به منظور بهرهگیری گسترده از ظرفیتهای مردمی و تسریع در روند رسیدگی به امور فقرا و مستمندان راهاندازی میشوند که تا کنون نتایج حائز اهمیتی را به همراه داشتهاند.
وی با بیان اینکه رشد 48 درصدی کمکهای مردمی به مراکز نیکوکاری در پنج ماهه نخست سالجاری نسبت به مدت مشابه خود در سال گذشته بیانگر اعتماد عمومی به این مراکز است، افزود: مراکز نیکوکاری نقش مهمی را در تسهیل خدمت رسانی به اقشار آسیب پذیر ایفا میکنند که خیران میتوانند کمکهای نقدی و غیرنقدی خود را در سریعترین زمان به دست خانوادههای بیبضاعت ساکن در محله و منطقه خود برسانند.
دشتی با اشاره به اینکه 35 مرکز نیکوکاری در سطح استان اردبیل فعالیت دارند، بیان کرد: مراکز نیکوکاری به منظور واگذاری امور مردم به خود آنها راهاندازی میشوند تا اهالی محل در جریان فرآیند توزیع کمکهای مردمی بین خانوادههای مستمند قرار گیرند.
مدیرکل کمیته امداد استان با بیان اینکه در آستانه هفته دولت نیز آئین افتتاح دو مرکز نیکوکاری برگزار شد، گفت: مرکز نیکوکاری دانشگاه محقق اردبیلی و مرکز نیکوکاری حضرت ولیعصر(عج) محله ججین فعالیت خود را آغاز کردند تا از این طریق بتوانیم با کمکهای خیران بیش از پیش پاسخگوی مشکلات دانشجویان نیازمند و خانوادههای بیبضاعت ساکن در محله ججین باشیم.
وی با اشاره به اینکه باید مراکز نیکوکاری استقلال مالی، اداری و فکری داشته باشند، بیان کرد: هیات عامل مراکز نیکوکاری را امام جماعات، هیات امنای مساجد و ریش سفیدان و معتمدان محله تشکیل میدهند که بدین طریق با شناسایی خانوادههای نیازمند و ظرفیتهای خیران میکوشند مسائل مددجویان را برطرف کنند.
دشتی با بیان اینکه تعامل موثر با موسسات خیریه به منظور همافزایی هر چه بیشتر برای حل مشکلات نیازمندان مدنظر کمیته امداد قرار دارد، اعلام کرد: خدمت رسانی مراکز نیکوکاری تنها شامل خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد نمیشود بلکه تمامی فقرا و نیازمندان محله میتوانند از خدمات حمایتی این مراکز بهرهمند شوند.
مدیرکل کمیته امداد استان به واگذاری صندوقهای صدقات به مراکز نیکوکاری اشاره کرد و گفت: تلاش داریم با واگذاری صندوقهای صدقات محلات به مراکز نیکوکاری، تمامی کمکهایی را که از سوی اهالی محل در قالب صندوق صدقه پرداخت میشود با تشخیص و نظر اعضای هیات عامل مراکز، صرف مددجویان تحت حمایت و خانوادههای نیازمند همان محله قرار گیرد.
46