دکتریونس جاوید نسب روز دوشنبه درگفت وگو با ایرنا اظهارداشت: شیوع این بیماری تاثیرجدی بررفتارهای اجتماعی افراد در جامعه گذاشته است به گونه ای که الگوهای جدید رفتاری با همسان سازی فرهنگ جهانی در حوزه سلامت فردی و اجتماعی ایجاد شده است.

جاوید نسب خاطرنشان کرد: شیوع ویروس کرونا موجب شد تا انسان ها با فرهنگ های مختلف رفتارهای مشابهی داشته باشند و به سلامت جامعه اهمیت ویژه ای دهند.

وی تصریح کرد: برای برون رفت ازاین وضعیت مردم ایران درعید نوروز که برایشان اهمیت زیادی به عنوان یک نماد باستانی و ملی داشت، فضای مجازی را جایگزین دیدارهای حضوری کردند.

جاوید نسب اضافه کرد: با شیوع این بیماری حتی تغییر شاهد رفتار کودکان ونوجوانان کشوراز حالت نافرمانی به همراهی کردن و مشارکت درکارهای روزمره زندگی و پی بردن به این موضوع مهم که خانه امن ترین مکان برای مبارزه با این ویروس است نیزبودیم.

وی با اشاره به اینکه دراین دوره حساس نشستن دانش آموزان ودانشجویان پای برنامه های آموزشی ازطریق رسانه ملی و فضای مجازی نیزنشان ازدیگرتجربه ها وتغییررفتارهایی است که درجامعه شاهد آن بودیم.

وی تصریح کرد: مهارت محوری، تداعی آداب و رسوم گذشته درگفتمان های خانوادگی،افزایش توانمندی افراد درزمینه فضای مجازی، کاهش آلودگی هوا، کاهش تولید زباله وافزایش بهداشت عمومی ازپیامدهای مثبت این ویروس برای مردم ایران است.

وی اضافه کرد: در دوره کنونی برخی افراد درزمینه فضای مجازی توانمندی های زیادی کسب کردند که این مهم یک مزیت خوب است که باید ازآن بهره برداری مفید در راستای رشد و توسعه کشورصورت پذیرد.

این روانشناس با بیان اینکه خانه، محیط همیاری، عشق ورزی وگفت ‌وگواست، یادآورشد: زندگی جریان دارد و برای آن باید برنامه‌ریزی کرد.

جاوید نسب ادامه داد: ویروس کرونا به صورت ناگهانی آمد و استرس واضطراب را برای ما به همراه آورد و موجب تغییر سبک زندگی درهمه کشورها ازجمله ایران شد.

وی تاکید کرد: دراین شرایط بکوشیم فضایی همراه با آرامش را درخانواده با محوریت آموزشی و مهارتی به خصوص با مطالعه کردن کردن ، تقویت گفت و گوی بین نسلی ، قصه گویی ، نوشتن ، آشپزی و بازی های محلی و سرگرمی ایجاد کنیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.