معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش البرز روز چهارشنبه در دیدار با مادر شهید عباسعلی البرزی گفت: شهدا نمونه بارز فداکاری و از خود گذشتگی و عشق به لقاء الله هستند.
وی اظهار داشت: دیدار با خانواده های معظم شهداء مایه عزت و سربلندی انسان می شود و ترویج این مهم تاثیر به سزایی درتربیت نسل های بعدی کشور دارد.
یونس جاوید نسب از خلق و خو، منش و آداب شهدا بهترین الگوی عملی تربیت اسلامی یاد کرد و افزود: اشتغال شهید بزرگوار در نهضت سوادآموزی نشانه تبعیت از فرمان حضرت امام (ره) و عشق به عرصه تعلیم و تربیت است.
وی یادآورشد: نهضت سوادآموزی کشور۱۷۶ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
وی تصریح کرد: صبر و شکیبایی این عزیزان برای آحاد مختلف مردم یک الگو و درس بزرگ است که در برابر تمام توطئه های دشمنان علیه این کشور ایستادگی کرده و در راستای تداوم خون مطهر شهدا از آرمانهای نظام اسلامی و رهبری دفاع می کنیم.
جاوید نسب ادامه داد: هزینه با سوادکردن افراد خیلی کمتر از هزینه ای است که بیسوادی و اثرات آن به کشور و حتی دنیا تحمیل می کند، لذا پرداختن به سوادآموزی یک سرمایه گذاری است.
وی از سواد به عنوان کلید ورود به دنیا نام برد و اضافه کرد: سواد درتوسعه پایدار ،اصلاح رفتار ،اقتصاد ،فقر زدایی ،کاهش آسیب های اجتماعی و فضای مجازی تاثیر دارد.
در این دیدار مادر شهیدعباسعلی البرزی به ذکر خاطرات و ایثارگری های این شهید در دوران دفاع مقدس پرداختند.
شهید عباسعلی البرزی، درسال ۱۳۴۱ در الموت قزوین روستای اوانک دیده به جهان گشود.
پس از فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل نهضت سواد آموزی در ۷ دی ماه سال ۱۳۵۸ ، وارد نهضت سوادآموزی شد و درسازمان نهضت سواد آموزی به عنوان راهنمای تعلیماتی و بعد در آموزش و پرورش مشغول خدمت شدند.
شهید عباسعلی البرزی در تاریخ ۱۶ بهمن ماه سال ۶۶ ۱۳ دعوت حق را لبیک گفت و به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.