اسد الله حیدری در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین اظهار کرد: سامانه تصمیم با هدف پیشگیری و مداخله به منظور کاهش طلاق و عوارض ناشی از آن، صیانت از کانون خانواده از طریق مداخلات به هنگام تخصصی روانی - اجتماعی با همکاری معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری در برخی از استانهای کشور راه اندازی شده است.
وی افزود: دستاورد مورد انتظار راه اندازی این سامانه ایجاد بستری مناسب در خصوص تعامل مراکز بهزیستی با دادگستری در سطح استان، استفاده حداکثری از ظرفیت ها و منابع کارشناسی دستگاه های اجرایی، استفاده از خدمات مشاوره ای مددکاری اجتماعی به ویژه ظرفیت های بخش غیر دولتی، افزایش رضایتمندی پایداری روابط خالنوادگی، همچنین حمایتهای روانی- اجتماعی و توانمند سازی مخاطبین نهایتا ایجاد زمینه های سازش های ماندگار در زوجین متقاضی طلاق می باشد.
مدیرکل بهزیستی استان البرز بیان کرد: حوزه های تخصصی فعال در این طرح شامل حوزه اجتماعی با سه کلینیک مددکاری اجتماعی و مرکز غربالگری و حوزه پیشگیری با هشت مرکز مشاوره تخصصی آموزش دیده می باشد.
حیدری تصریح کرد: در سال گذشته حدود ۶هزارو ۵۶ زوج متقاضی طلاق به مراکز مشاوره ما مراجعه کردند که از این تعداد ۸۳۰ مورد آن منجر به سازش شده است.
46