به گزارش ایرنا، مردم ایران اسلامی در ۲ سال اخیر و به خصوص امسال با مشکلات اقتصادی و معیشتی ناشی از تحریم ظالمانه دشمنان اسلام مواجه شده و خسارات سیل امسال نیز مزید برعلت شد.
با این وجود دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت (ع ) نه تنها از کمک به بازسازی عتبات عالیات غفلت نکردند بلکه بر میزان کمک ها نیز افزوده اند بطوریکه میزان این کمک ها نسبت به چند سال گذشته ۱۴ درصد افزایش نشان می دهد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز گفت که مردم استان البرز در اهدای نذورات و هدایای خود برای بازسازی عتبات عالیات عقب ننشستند که خود نشان دهنده فرهنگ بالای مردم ایران است.
فرهنگ غنی اهل بیت (ع) در ایران اسلامی به قدری ریشه دوانده که خراسان جنوبی که یک استان محروم تلقی می شود در سه سال اخیر رکوردار جمع آوری نذورات مردمی بوده است.
از جمله اقداماتی که با نذورات جمع آوری شده انجام می شود، بازسازی و توسعه حرم اهل بیت (ع ) می باشد که استان البرز با ساخت ضریح حبیب بن مظاهر (ع) و ساخت چهار درب حرم مطهر آقا سید محمد (ع) عموی بزرگوار امام زمان (عج) و همچنین مشارکت در ساخت صحن حضرت زهرا (س) در کنار حرم مطهر حضرت علی (ع) نقش خود را به خوبی ایفا کرده است.
به گفته سلیمان شکری، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز اکنون که کار بازسازی ضریح ها و حرم های اهل بیت (ع) درعتبات مقدسه به پایان رسیده است.
اکنون ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز متقبل و متعهد شده تا در طبقه منفی یک صحن حضرت زهرا (س) و نزدیک ترین مکان به قبر مبارک حضرت علی (ع) یک نیم ضریح بسازد.
شکری اضافه کرد که ساخت یکی از چهار درب حرمین عسکریین (ع ) در سامرا به عهده استانالبرز گذاشته شده و اجرای این تعهدات تا ۲ سال به طول می انجامد.
تعهد سال گذشته استان البرز برای اجرای طرح ها ۳۰ میلیارد ریال بوده که امسال با مشارکت خیرین حرم ساز استان این تعهد به ۵۰ میلیارد ریال افزایش یافته که ۲۰ میلیارد ریال آن توسط خیرین و مابقی با اعتماد سازی که در مردم خیراندیش انجام شده به ۲ صورت نذر عام و نذر خاص تامین می شود.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز یکی دیگر از اقدامات مشارکتی در طرح های توسعه ای را در ساخت صحن حضرت زینب (س) در کربلای معلی عنوان کرد و گفت: شیعیان هندوستان علاقمند به ساخت این صحن بودند ولی با خوابی که یکی از شیعیان لبنانی دید ساخت این صحن نیز به ایرانیان واگذار شد.
بر اساس پیش بینی های انجام شده ساخت این صحن ۶ سال به طول می انجامد که اکنون بیش از ۲ سال از آغاز این طرح گذشته است.
شکری از مردم خواست تا مقوله عراق و ستاد بازسازی را از هم جدا کنند زیرا کمک به ساخت و توسعه حرم اهل بیت (ع) کمک به عراق نیست بلکه کمک به خودمان و خانه خودمان است به طوریکه همانطور که در خانه خودمان نماز کامل می خوانیم در حرم امام حسین (ع) نیز نماز کامل می خوانیم.
ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز علاوه بر نقش پررنگی که در طرح های توسعه ای، بازسازی و ساماندهی اعتاب مقدسه دارد، در سال جاری در کمک به مردم سیل زده با برپایی موکب در مناطق مختلف نقش عمده ای را ایفا کرده است.
به زودی از برپاکنندگان موکب ها در مناطق سیل زده تجلیل می شود.
۶۱۵۶/ ۶۱۵۵