به گزارش ایرنا، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در آیین آغازین این مسابقات گفت: بر اساس آیه شریفه قرآن کریم که فرموده «پروردگارا قوم من این قرآن را وانهادند»، حقیقتی تلخ در مورد این کتاب آسمانی است که یا به قرآن کریم مراجعه نمی کنیم یا به درستی مراجعه نمی کنیم.
مصطفی اویسی افزود: اگر قرآن کریم باعث تعالی ما نشود و احساس پیشرفت در روح و روان ما به وجود نیاورد باید به دنبال آسیب شناسی در مورد رفتارمان با قرآن باشیم.
وی اظهار داشت: در دانشگاه ها کتاب های دانشمندان بزرگ زیاد تدریس می شود ولی در نحوه استفاده از قرآن به علمای موفق خود مراجعه نکرده ایم و روش استفاده از این کتاب نور را نمی دانیم.
اویسی با اشاره به هدف برگزاری این مسابقات در دانشگاه های استان البرز، افزود: این راه را در این پردیس دانشگاهی شروع کردیم تا شمیم ملکوتی قرآن در فضای دانشگاه های استان جاری شود و استفاده عملی از قرآن کریم در زندگی روزانه خود ببریم.
نخستین دوره مسابقات قرآنی دانشگاه های استان البرز به همت درالقرآن پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شده است.
این مسابقات در 2 رشته حفظ (پنج و 10 جزء) و قرائت (تحقیق و ترتیل) با حضور 96 شرکت کننده برگزار شده است که تا شامگاه امروز ادامه دارد.
57 نفر از این شرکت کنندگان دانشجو و 39 نفر نیز از اساتید و کارمندان دانشگاه ها هستند.
6156/ 6155
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.