بنده در این انتخابات، به بازگشت به زیست اخلاق مدارانه شهید این ایام، پرچمدار زیست مسلمانی ارزشمدار، شهید بهشتی، سید شهدای بزرگوار هفتم تیر ماه، به نامزدهایی که با قرار داده شدن در سخت ترین تنگناهای اخلاقی، با قلبی سلیم، بر مسیر راستین قرآن و نهج البلاغه پایدار باقی ماندند و نلغزیدند، و در اوج تعهد، در برابر تخصص خشوع و فروتنی کم نظیری از خود نشان دادند، و شیفتگی خدمت را بر تشنگی قدرت ترجیح دادند، و مکرر دعوت به وحدت و پرهیز از اختلاف افکنی کردند، رای می دهم و همه فضیلت خواهان را صمیمانه بدان دعوت میکنم. باشد که صندوق های رای مملو از آرائی چنین معطر باشند.
دکتر حسن عابدی جعفری، استاد دانشگاه و وزیر بازرگانی دوران دفاع مقدس، با انتقاد از برخی عملکردها در جریان برگزاری مناظرات انتخاباتی نوشت: دقت کردهایم که در این مناظره ها، ما چه رفتارهایی را - مستقیم و غیر مستقیم- به جامعه و جوانان خود القا کردیم؟ اگر فردا روزی، جوانان ما در جامعه - بر اساس آموزه های رفتاری ما در این مناظره ها- ، رفتار کردند و مانند بولدوزر بی مهابا و بی هیچ ملاحظه اخلاقی، از روی یکدیگر عبور کردند، چه کسی را باید ملامت کرد؟ آیا حق داریم آنان را سرزنش کنیم؟
او تاکید کرد: بنده در این انتخابات، به بازگشت به زیست اخلاق مدارانه شهید این ایام، پرچمدار زیست مسلمانی ارزشمدار، شهید بهشتی، سید شهدای بزرگوار هفتم تیر ماه، به نامزدهایی که با قرار داده شدن در سخت ترین تنگناهای اخلاقی، با قلبی سلیم، بر مسیر راستین قرآن و نهج البلاغه پایدار باقی ماندند و نلغزیدند، و در اوج تعهد، در برابر تخصص خشوع و فروتنی کم نظیری از خود نشان دادند، و شیفتگی خدمت را بر تشنگی قدرت ترجیح دادند، و مکرر دعوت به وحدت و پرهیز از اختلاف افکنی کردند، رای می دهم و همه فضیلت خواهان را صمیمانه بدان دعوت میکنم، باشد که صندوق های رای مملو از آرائی چنین معطر باشند.
به گزارش جماران، متن این یادداشت که در اختیار جماران قرار گرفته ، بدین شرح است:
به نام آن که عالم محضر اوست
چقدر برای شهید بهشتی دلم تنگ شده است...
برای سیمای نورانی و هیبت امام گونهاش، برای سیره، شیوه و زیست مسلمانی اخلاق مدارانه او؛
هر چه بیش تر در رفتارهای خود و رفتار نامزدهایمان در مناظرههای انتخاباتی تامل میکنم، بیش تر دلم برای شهید بهشتی و رفتارهای اخلاقی او تنگ میشود، یادتان هست که با رقیب مارکسیست خود - آقای کیانوری- وقتی که وی آیه قرآنی را به اشتباه خواند، چه رفتاری کرد؟ اشتباه او را در یادداشتی از زیر میز، بی آن که کسی متوجه شود - به وی داد و در نوبت بعدی خود، ضمن تشکر آن اشتباه را اصلاح کرد.
دلم برای شهید بهشتی تنگ شده است...
وقتی آن شهید بزرگوار راجع به فردی که صلاحیتهای اعتقادیش اشکالات اساسی داشت اما تواناییهایی هم در او دیده بود، گفت : « قدرت اجرایی و مدیریتی او به درد نخست وزیری می خورد، حیف که التقاط و نفاق دارد، اگر نداشت، مناسب بود.» یعنی: در بدترین شرایط هم، روی نکات مثبت فرد انگشت میگذاشت.
دلم برای شهید بهشتی تنگ شده است...
در واقعه ۱۵ خرداد، گفته بودند، الان بهترین موقعیت برای کمک به پیروزی انقلاب است، نیت بدی هم که نداریم. آمار شهدای ۱۵ خرداد را بالا میگوییم، خیلی بالا، این ننگ هم که به رژیم میچسبه. بهشتی بدون تعلل گفت: «با دروغ میخواهید از اسلام دفاع کنید؟ اسلام با صداقت رشد میکند، نه با دروغ.»
دلم برای شهید بهشتی و زیست ارزشمدارانه او تنگ شده است...
آن جا که گفت : « از پلکان حرام که نمیشود به بام سعادت حلال رسید.»
اما...
در نزد ما، جز سیاه و سفید در عالم رنگی نیست، «ما» همه سفیدیم و «رقیب» - بخوانید دشمن- یکسره سیاه! و در این سیاه - نمایی رقیب، دست به یکی کنیم و هیچ حد و مرزی را به رسمیت نشناسیم و از هیچ کوششی فروگذار نکنیم! خدا را، انصافمان کجا رفته است؟ از همه مهم تر...
دقت کردهایم که در این مناظره ها، ما چه رفتارهایی را - مستقیم و غیر مستقیم- به جامعه و جوانان خود القا کردیم؟ اگر فردا روزی، جوانان ما در جامعه - بر اساس آموزه های رفتاری ما در این مناظره ها- ، رفتار کردند و مانند بولدوزر بی مهابا و بی هیچ ملاحظه اخلاقی، از روی یکدیگر عبور کردند، چه کسی را باید ملامت کرد؟ آیا حق داریم آنان را سرزنش کنیم؟
بر این مبنا، بنده در این انتخابات، به بازگشت به زیست اخلاق مدارانه شهید این ایام، پرچمدار زیست مسلمانی ارزشمدار، شهید بهشتی، سید شهدای بزرگوار هفتم تیر ماه، به نامزدهایی که با قرار داده شدن در سخت ترین تنگناهای اخلاقی، با قلبی سلیم، بر مسیر راستین قرآن و نهج البلاغه پایدار باقی ماندند و نلغزیدند، و در اوج تعهد، در برابر تخصص خشوع و فروتنی کم نظیری از خود نشان دادند، و شیفتگی خدمت را بر تشنگی قدرت ترجیح دادند، و مکرر دعوت به وحدت و پرهیز از اختلاف افکنی کردند، رای می دهم و همه فضیلت خواهان را صمیمانه بدان دعوت میکنم. باشد که صندوق های رای مملو از آرائی چنین معطر باشند.
امید که از فردای استقرار چنین رئیس جمهوری، آرام آرام این بد خلقی ها، - که به هیچ روی زیبنده مردم این سرزمین نیست - از جامعه ما رخت بربندد و عطر و بوی اخلاق محمدی(ص) مشام جامعه مان را عطرآگین گرداند.
این است اکسیر گمشده جامعه ما.
ارادتمند همیشگی شما، عابدی جعفری
وزیر بازرگانی دوران دفاع مقدس