به گزارش ایرنا، دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان روز سه شنبه به نقل از آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد اضافه کرد: همزمان با سفر رهبر معظم انقلاب به اصفهان در سال 1381 مبلغ 30 میلیارد تومان به پروژه تونل سوم کوهرنگ اختصاص یافت.
وی با بیان اینکه طول این تونل 24 کیلومتر است، افزود: بنده در دوران ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد گفتم این تونل در حال تکمیل است، قدری دیواره ‌های آن ریزش دارد و برای آبگیری باید سد مربوط به این پروژه احداث شود و این کار سه سال بطول می انجامد اما سد این پروژه اجرایی نشد.
امام جمعه اصفهان که در دیدار حجت الاسلام و المسلمین ' علی یزدان پرست' مشاور فرهنگی و دینی وزیر نیرو همچنین مدیر عامل برق منطقه ای استان اصفهان سخن می گفت، افزود: حتی قرارگاه خاتم الانبیاء اعلام آمادگی کرده بود که این سد را می سازد و بعداً پول آن را دریافت می کند اما با وجود مزایای اجرای آن و انتقال 250 میلیون متر مکعب آب به اصفهان که می‌توانست یک خدمت ماندگار برای مردم باشد، این طرح اجرایی نشد.
وی با بیان اینکه استان اصفهان در همه زمینه ها یک دهم کشور سهم دارد، اضافه کرد: استان اصفهان شهدای زیادی را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است و در تولید برق و بسیاری از زمینه‌ها یک ‌دهم کشور سهم دارد.
وی افزود: اصفهان به اندازه 15 استان کشور یعنی به اندازه نصف کشور مالیات پرداخت می کند و یک استان معمولی نیست.
آیت الله طباطبایی نژاد بیان کرد: بنابراین برای یک‌ دهم کشور باید به فکر تأمین آب بود اما هر دولتی که بر روی کار ‌آمده نسبت به این مسائل بی توجهی کرده است.
وی ساماندهی بستر زاینده رود را ضروری دانست و گفت: عرض رودخانه در جاهای مختلف متفاوت است و عریض بودن آن سبب هدر رفت آب می ‌شود بنابر این با ساماندهی بستر زاینده رود باید مصرف آب را مدیریت و مهندسی کرد.
امام جمعه اصفهان همچنین به استقرار متمرکز صنایع در این استان اشاره کرد و گفت: اصفهان یک استان بزرگ و ظرفیت صنایع و یا کارخانجات دیگر را دارد اما صنایع اصفهان، در یک محل تجمیع شده‌اند و بسیاری از شهرها و شهرستان‌ها از داشتن یک صنعت و یا یک کارخانه محروم هستند.
وی افزود: در حقیقت صنایع در این استان به درستی تقسیم نشده اند و دولت باید این موضوع را مدیریت کند.
امام جمعه اصفهان با انتقاد از سلیقه ‌ای کار کردن برخی مدیران بیان کرد: نداشتن مبنا در مدیریت و اقدام بر اساس سلیقه، به کشور آسیب ‌می زند و تا زمانی که بهره بانکی بالا باشد تولید ملی محقق نمی ‌شود.
وی تصریح کرد: نیاز است تا علاوه بر اعطای وام ویژه به تولید کنندگان، تصویب معافیت مالیاتی و اقداماتی از این دست برای تولیدکنندگان در نظر گرفته شود.
نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه بهره بانکی باید سمت قرض الحسنه برود، گفت: اینکه بر روی سربرگ کاغذها بنویسم « اقتصاد مقاومتی » ولی در عمل از تولید ملی حمایت نشود، هیچ فایده ای ندارد.
وی با اشاره به پیشرفت ‌ها و خدمات نظام جمهوری اسلامی ایران در سال‌های اخیر گفت: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی صحبت از این بود که اگر میزان تولید برق از 9 هزار مگاوات به 18 هزار مگاوات برسد، مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت اما امروز شاهدیم که میزان تولید برق به بیش از 55 هزار مگاوات رسیده است.
آیت‌الله طباطبایی نژاد با اشاره به مشکلات نیروگاه های تولید برق وابسته به بخش خصوصی در استان اصفهان گفت: این نیروگاه ها برای پرداخت هزینه گاز با مشکلاتی مواجه شده اند و این موضوع عملکرد آنها را تحت تاثیر قرار داده است بنابراین دولت و وزارت نیرو باید در این باره اقدام کند.
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین ' علی یزدان پرست ' با اشاره به تشکیل شورای فرهنگی در شرکت های تابعه وزارت نیرو گفت: حدود 800 نفر امام جماعت در نماز خانه‌های وزارت نیرو که توسط ستاد اقامه نماز به عنوان نمازخانه‌های برتر انتخاب شده، فعالیت دارند.
وی با اشاره به تخصصی بودن وزارت نیرو و رتبه نخست این وزارتخانه در صدور خدمات فنی و مهندسی به خارج از کشور افزود: این وزارتخانه از نظر مباحث مالی و نقدینگی و موضوع آب در شرایط سختی قرار دارد و ائمه جمعه می‌ توانند برای کاهش مصرف و صرفه جویی مردم در مصرف آب و برق تأثیرگذار باشند.
2093 ** خبرنگار و انتشاردهنده: اصغر دواتگر
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.