به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان روز شنبه در سالن اجتماعات این دانشکده گفت: این پژوهشگران از اعضای هیات علمی پنج دانشکده این دانشگاه هستند.
دارا معظمی افزود: این استادان بر اساس شاخص های تعیین شده تحقیقاتی شامل ارائه مقاله در مجلات معتبر، ساخت دستگاه و طرح های پژوهشی در شورای پژوهشی دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان در سال 96 انتخاب شدند.
وی با اشاره به رویکرد دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان به سمت پژوهش های کاربردی و کارآفرینی خاطرنشان کرد: این دانشکده با ارتباط دوسویه با واحدهای تولیدی صنعتی این شهرستان در این جهت گام برمی دارد.
امام جمعه گلپایگان نیز در این آیین گفت: کشورهایی که برای تحقیق و پژوهش سرمایه گذاری مادی و فکری می کنند روز به روز شاهد پیشرفت در عرصه های مختلف علمی و فرهنگی هستند.
حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی طهماسبی با بیان اینکه در دانشگاه ها و مراکز علمی کشور ما بیشتر توجه به آموزش محوری است و این خطری جدی برای توسعه محسوب می شود بر لزوم توجه بیشتر مراکز دانشگاهی به مقوله پژوهش بعنوان یک ضرورت در کنار آموزش تاکید کرد.
همچنین بعد از ظهر امروز عملیات اجرایی مسجد دانشکده فنی مهندسی گلپایگان با حضور جمعی از شرکت کنندگان در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر این دانشکده آغاز شد.
رئیس دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان گفت: برای ساخت این مسجد در زمینی به مساحت بیش از یکهزار و 500 متر مربع حدود یک میلیارد تومان پیش بینی شده است.
معظمی اظهار امیدواری کرد که این پروژه در مدت یکسال با کمک خیران به بهره برداری برسد.
حدود یکهزار و 900 دانشجو زیر نظر حدود 70 نفر عضو هیات علمی در دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان که از سابقه 22 ساله برخوردار است، در پنج رشته مهندسی مکانیک، برق و کامپیوتر، متالورژی و مواد، صنایع و علوم مهندسی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مشغول تحصیل هستند.
21 تا 27 آذر بعنوان 'هفته پژوهش' تعیین شده است.
شهرستان گلپایگان با بیش از90 هزار نفر جمعیت در 180 کیلومتری شمال غرب اصفهان قرار دارد.
6027/ت/7138
خبرنگار: محمدحسین توفیقی* انتشار: شکراللهی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.