در این یادداشت می خوانیم: درخواهرخواندگی میان برخی از شهرهای کشورهای مختلف با دو مقوله انسان وفرهنگ مواجه هستیم. هدف از خواهرخواندگی میان شهرها، اتحاد واتفاق میان شهروندانی است که اهداف مشترک فرهنگی، علمی، تخصصی، فنی وتکنولوژیک را دنبال می‌کنند. یکی از الزامات خواهرخواندگی ، تشابهات فرهنگی، علمی، تاریخی یا وجود سمبل‌های مشترک و درجهان معاصر یکی از راه‌های تقریب فرهنگ، یافتن مشابهت‌های فرهنگی وبه دنبال آن مبادلات فرهنگی و مردمی است.
درادامه این مطلب آمده است : این مقوله از ظرفیت واستعدادهای فراوانی برای توسعه وساختن جهانی عاری از خشونت وترویج صلح ودوستی و رعایت حقوق شهروندی برای همه انسان‌ها دراقصی نقاط جهان برخوردار است. دیپلماسی یا روابط شهری میان شهرهای مختلف کشورها که از آن به عنوان خواهرخواندگی نیز یاد می شود، ازنظر توجه به آداب وسنن وفرهنگ عمومی مردم از چنان ویژگی واهمیتی برخوردار است که برای دستیابی هرچه بیشتر به این مهم، فرهنگ و آداب دیپلماتیک با آن همراه شده است.
این روزنامه در ادامه نوشت: آداب و تمایلات دیپلماتیک زمانی اهمیت می یابد که طرفین برای رسیدن به یک هدف مشترک با یکدیگرهمکاری وتعامل نزدیکی را آغاز می‌کنند. استفاده از ظرفیت دیپلماسی درکنار پدیده خواهر‌خواندگی شهرها ، راه را برای ترغیب کشورها به همکاری فیما بین بیش از پیش هموار می کند.
ادامه این یادداشت حاکیست: درجهان امروز که روابط بین الملل منافع محور شده وسایر اهداف را تحت الشعاع خود قرار داده، هر کشوری تنها به دنبال دستیابی به منافع برای خود است؛ درحالی که دیپلماسی شهری یا نظام خواهر خواندگی فرهنگ محور بوده ومنافع همگانی و یکسان را دنبال می کند.
گ / 6020 / خبرنگار: علیرضا حکیمیان - انتشار دهنده : عمادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.