به گزارش ایرنا، علی مویدی روز سه شنبه در یکصد و سی و سومین جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر که در وزارت کشور برگزار شد در جمع خبرنگاران افزود: طرح پاکسازی اصفهان از وجود معتادان متجاهر از 20 اسفند امسال اجرا می شود و تا خرداد سال آینده ادامه دارد.
وی بااشاره به اینکه این طرح در 11 استان دیگر نیز اجرا خواهد شد، افزود: این طرح در استان های پرخطر که اغلب مقصد گردشگری هستند و از بیشترین آمار معتادان متجاهر و خرده فروشان مواد مخدر برخوردارند به اجرا در می آید.
این مقام مسئول در ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه طرح پاکسازی اصفهان از معتادان متجاهر همزمان در استان های یزد و فارس نیز اجرا می شود، خاطرنشان کرد: طرح یاد شده در مرحله نخست بصورت پایلوت (آزمایشی ) انجام خواهد شد و پس از ارزیابی، درباره استمرار یا ادامه یافتن آن تصمیم گیری می شود.
مویدی افزود: براساس تصمیمی که در جلسه دو هفته گذشته ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با حضور اعضای شورای هماهنگی 12 استان پر خطر کشور اتخاذ شد، ساماندهی معتادان متجاهر در این استان ها به عنوان طرح ویژه ای در قالب شعار اقدام و عمل در دستور کار ستاد مبارزه با مواد مخدر این استان ها قرار گرفت.
وی تاکید کرد: همه دستگاه ها مکلفند تا در اجرای این طرح و پاکسازی چهره 12 استان کشور از معتادان متجاهر و خرده فروشان مواد مخدر کمک کنند.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: معتادان متجاهر جمع آوری شده در قالب کارگروهی توسط کارشناسان تحت درمان قرار خواهند گرفت.
پیش از این، استاندار اصفهان 26 دی امسال در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان از شناسایی و پذیرش یکصد کارتن خواب معتاد و متجاهر در این استان خبر داده بود.
رسول زرگرپور افزود: 50 نفر از این عده در گرمخانه، پذیرش و 50 نفر هم به مرکز ماده 16 استان ارجاع داده شدند.
گرمخانه به اماکن اسکان شبانه افراد بی خانمان گفته می شود.
در مرکز نگهداری و کاهش آسیب موضوع ماده 16 قانون مبارزه با مواد مخدر، معتادان فاقد گواهی درمان و معتادان متجاهر(کسی که عمل خود را بصورت آشکار انجام دهد)،به مدت یک تا سه ماه نگهداری می شوند.این مرکز در منطقه 'قلعه شور' از توابع اصفهان با ظرفیت 160 نفر واقع است.
میانگین ابتلا به مواد مخدر در کشور 2 و 6 دهم و در استان اصفهان 1 و 9 دهم اعلام شده است.
بر اساس آمار اعلام شده از سوی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اصفهان، در این استان حدود 96 هزار معتاد وجود دارد.
2093 ** انتشاردهنده: اصغر دواتگر
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.