مجتبی ناجی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اگر به توانمندسازی روانی و شخصیتی زنان سرپرست خانوار توجه نشود در پایداری شغلی و حرفهای آنها تاثیر نامطلوب میگذارد.
وی اظهار داشت: بر این اساس افزایش و ارتقا تواناییا و مهارتهای زیستی، روانی، اجتماعی و توانمندسازی خانوادههای زنان سرپرست از جمله برنامههای مهم دفتر توانمندسازی خانواده و زنان زیرمجموعه معاون امور اجتماعی بهزیستی در سالجاری قرار گرفته است.
معاون امور اجتماعی ادارهکل بهزیستی اصفهان افزود: برای توانمندسازی روانی، مهارتهای آموزشی ۱۰گانه زندگی شامل توانایی حل مساله، کنترل و مقابله با استرس، خودآگاهی، همدلی، ارتباط موثر، روابط بین فردی، تصمیمگیری، تفکر خلاق و تفکر انتقادی به زنان سرپرست خانوار آموزش داده میشود.
وی اضافه کرد: بررسیهای صورت گرفته نشان داد که برخی از زنان سرپرست خانوار به واسطه ناآشنایی با این مهارتها با نگرانیها و مشکلات روحی و روانی بسیاری مواجه و در نتیجه علاوه بر تاثیرات نامطلوب بر زندگی آنها، فرصت شغلی خود را از دست دادهاند.
ناجی در عین حال به توانمندسازی شغلی و حرفهای زنان سرپرست خانوار در استان اشاره کرد و گفت: برای این منظور در سالجاری تا سقف ۵۰ میلیون تومان تسسهیلات خوداشتغالی با بهره چهاردرصد و اقساط ۷۲ ماهه در اختیار آنها قرار میگیرد.
وی پرداخت حق سهم بیمه تامین اجتماعی آنها را از دیگر اقدامات بهزیستی برای این اقشار عنوان کرد و افزود: از سویی کارفرمایانی که اقدام به بکارگیری زنان سرپرست خانوار کنند میتوانند از تسهیلات کم بهره ۵۰ میلیون تومانی بهرهمند شوند.
معاون امور اجتماعی ادارهکل بهزیستی اصفهان افزود: بهزیستی همچنین از گروههای همیار زنان سرپرست خانوار نیز حمایت همه جانبه میکند.
وی جمعیت زنان سرپرست خانوار استان را ۹ هزار و ۴۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: این افراد با توجه به شرایط دستورالعمل امور اجتماعی در کنار دریافت کمک هزینه هدفمندی یارانهها و بسته حمایتی دولت از دریافت مستمری با توجه به بعد خانواده از یک تا پنج نفر به بالا از ۲۶۹ هزار تا ۹۵۰ هزار تومان بهرهمند میشوند.