میرزا عباسعلی اصفهانی فرزند هالو کاظم متخلص به خرّم لنبانی و ملقّب به کامل الدین و خلّاق المضامین از شعرای قرن سیزدهم هجری مقارن با دوران سلطنت ناصرالدین شاه قاجار است.
درخصوص تخلص خرّم باید گفت به استناد کتاب فرهنگ سخنوران ۲۱ شاعر با تخلّص خرّم وجود داشته است و قدر مسلم از آنجا که واژه خرّم در اشعار از واژههای خوشتراش و روان به شمار میآید که در وزنهای عروضی مختلف به آسانی کاربرد دارد، اقبال شاعرا در انتخاب این تخلّص نیز فراوان بوده است.
از این رو شناسایی آنان با پسوند مکانی امکان پذیر بوده است که از آن میان فقط ۷ شاعر با تخلّص خرّم شیرازی و ۴ شاعر با تخلّص خرّم اصفهانی دیده میشود و نیز شاعرانی با تلخّصهای خرّم، کاشانی، کرمانی، سنندجی، زنجانی، خراسانی، حیدرآبادی، قراچه داغی، مشهدی وجود داشتهاند.
از چهار شاعر متخلّص به خرّم اصفهانی دو نفر از آنان معاصر با میرزا عباسعلی خرّم لنبانی اصفهانی بودهاند که یکی خرّم اصفهانی مشهور به آقابابا و از شعرای قرن سیزدهم بوده و دیگری خرّم اصفهانی که نامش میرزا هاشم آهنگر خرّم اصفهانی است و در مجمع الفصحا به نام او اشاره شده است.
نام خرّم لنبانی فقط در چند اثر الذریعه شیخ آقابزرگ تهرانی، و رجال و مشاهیر اصفهان نوشته میر سید علی جناب و مزارات مرحوم مهدوی و اردستاننامه وجود دارد.
علاوه بر دیوان دشت خرّم با عنایت آقای رجایی پور یکی از نوادگان مرحوم خرّم یک نسخه خطی کامل با دست خط مرحوم در اختیار مجموعه فرهنگی تخت فولاد قرار گرفت که مبنای چاپ این دیوان است در این نسخه علاوه بر غزلها و دیگر اشعار به چاپ رسیده در دیوان سابق، اشعار نغز و زیبای دیگری وجود دارد که حاکی از رشد ادبی اوست.
یکی از غزلیات میرزا عباسعلی اصفهانی:
خصم را ترجیح بر ما ای جفاجو میدهی
زانکه رو میگیری از ما و به او رو میدهی
مدعی را مینشانی هرکجا پهلوی خود
میدهی پهلو به او جایش به پهلو میدهی
داروی زخم دل عشّاق باشد وصل تو
به نمیگردد اگر این قسم دارو میدهی
گر به قصد قتل ما خنجر کشی ما مردهایم
زحمت بیجا عبث بر دست و بازو میدهی
میگذاری گوشهی لب از قلم خال سیاه
اختیار شکّرستان را به هندو میدهی
کتاب "دشت خرّم" در ۸۸۰ صفحه سال ۸۷ با شمارگان یکهزار نسخه توسط نشر کانون پژوهش و در سال ۸۹ توسط انتشارات سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان به چاپ رسید.
این اثر زیر نظر اصغر منتظرالقائم و با حمایت مجموعه فرهنگی مذهبی تخت فولاد اصفهان منتشر شده است.
عناوین اصلی کتاب شامل سخن دانشنامه تخت فولاد، مقدمه، بخش غزلیات، بخش رباعیات، ترجیعات، قطعات، بخش قصاید و فهرستهاست.