شهین جوانی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه بهاینکه دانشآموزان در دوره ابتدایی بهویژه پایههای اول هنوز آمادگی یادگیری به شیوه شنیداری و دیداری بدون حضور معلم را ندارند حمایت و هدایت والدین در این زمینه بیشتر احساس میشود.
وی اظهار داشت: بر این اساس نقش اولیاء در یادگیری مجازی و افزایش میزان سطح مطالعه دانشآموزان در این شرایط بحرانی، مهمترین عامل استمرار آموزش تحصیلی دانشآموزان است.
معاون آموزش متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش اصفهان افزود: بر این اساس والدین میتوانند با برنامهریزی منسجم و مُنظم برای بهرهمندی دانشآموزان از برنامههای آموزشی از طریق مدرسه تلویزیونی و نرمافزارهای ارائه شده توسط آموزش و پرورش تحت عنوان "شاد" و همچنین سامانه سازمان منابع انسانی، محیط مناسبی را برای آموزش فرزندان خود در خانه فراهم کنند.
به گفته وی، والدین در شرایط فعلی از یک طرف معلمان حاضر و از سوی پل ارتباطی فرزندان خود با معلمان هستند.
جوانی یادآور شد: به گفته برخی از خانوادهها، فرزندان در منزل دچار سستی در انجام فعالیتها بهویژه فراگیری آموزشهای مجازی هستند که این مهم نیازمند بکارگیری شیوههای جذاب و تشویقی از سوی خانواده برای رغبت تحصیلی در آنهاست.
وی، استرس و نگرانی را از عوامل موثر در بیزاری فرزندان از درس و یادگیری عنوان کرد و گفت: والدین باید بکوشند تا جو مثبت و امید را در کانون خانواده زنده نگهدارند و با افزایش اعتماد به نفس در فرزندان خود موجب لذتبخش کردن فرایند یادگیری در آنها شوند.
وی تاکید کرد: دانشآموزان باید با برنامهریزی صحیح و مدیریت زمان ضمن بهرهگیری از برنامههای درسی ارائه شده در رسانه ملی و سایر فضاها با همکاری معلمان نسبت به مطالعه، تمرین و تکرار مفاهیم آموزشی اقدام کنند.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش اصفهان با بیاناینکه زمان بازگشایی مدارس با توجه به شرایط حاضر و توصیههای وزارت بهداشت نامعلوم است از خانوادهها خواست تا در این مدت سلامت خود و فرزندانشان را در اولویت قرار دهند و تا حدممکن در منزل حضور داشته باشند و از ترددهای غیرضروری خودداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: تعطیلی مدارس بمنظور کاهش انتقال ویروس کرونا بر اساس تجربه موفق سایر کشورها امری اجتنابناپذیر است ولی میتوان با همکاری خانه و مدرسه، تهدیدها را به فرصت تبدیل و فرصت جاری را مغتنم شمرد.
جوانی در عین حال آموزش را مقولهای تعطیلناپذیر ناپذیر دانست و به والدین اطمینان داد که نگران آموزش فرزندان خود نباشند و مطمئن باشند که معلمان آنها در شرایط فعلی نیز تمام تلاش خود را برای آموزش دانشآموزان به شیوههای مختلف بکار میگیرند.
بیش از ۹۲۰ هزار دانشآموز در مقاطع مختلف تحصیلی در پنج هزار و۳۰۰ آموزشگاه استان اصفهان تحصیل میکنند که از این تعداد ۴۷۰ هزار دانشآموز ابتدایی در ۲۱ هزار و ۷۳ مدرسه حضور دارند.