داریوش کریمی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان‌اینکه این طرح بصورت رسمی از فردا آغاز خواهد شد، افزود: اولویت ما در اجرای این طرح، تب‌سنجی و غربالگری خودروهای غیراصفهانی و مربوط به استان های دیگر است.

وی با بیان کرد: امکان تب‌سنجی و غربالگری همه خودروها وجود ندارد و سیاست ما هم این نیست که ورودی‌های استان قفل شود و مردم به زحمت بیفتند.  

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر اصفهان ادامه داد: افزایش ترافیک و ازدحام جمعیت در مبادی ورودی شهرها می‌تواند عاملی برای انتشار و گسترش بیشتر ویروس کرونا شود.

وی خاطرنشان کرد: نجاتگران و پرسنل امدادی جمعیت هلال احمر استان در اجرای آزمایشی طرح غربالگری و تب‌سنجی که از چهاردهم اسفند تا امروز ادامه داشت،  ۲۲ هزار و ۲۴۲ نفر از سرنشینان بیش از هشت هزار و ۵۰۰ خودرو را در مبادی ورودی شهرستان‌های سمیرم، فریدن، شهرضا، نایین، خور و بیابانک، شاهین‌شهر، نجف آباد، فلاورجان و مبارکه را مورد پایش قرار دادند.

کریمی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی، نیروی انتظامی، فرمانداری و اورژانس در این طرح مشارکت دارند، اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح شناسایی افراد مشکوک به ویروس کرونا از طریق سنجش نخستین علامت بیماری مزبور یعنی افزایش تب و دمای عمومی بدن است.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان افزود: اکنون ایستگاه‌های پایش و غربالگری مسافران در برابر بیماری کرونا در پایگاه‌های امداد و نجات پشته سمیرم، نوغان فریدن، امین آباد(رامشه) شهرضا، نوگنبد نایین، سه راهی خور و بیابانک، مورچه خورت شاهین شهر، پلیس راه نجف‌آباد، پلیس راه فلاورجان و پلیس راه مبارکه  مستقر و آماده خدمت رسانی به مردم هستند.

وی به شهروندان توصیه کرد که تا می‌توانند از خانه خارج نشوند و تنها برای تهیه اقلام ضروریاز منزل بیرون بروند.

 کریمی با بیان اینکه دولت به تنهایی نمی‌تواند با این ویروس مقابله کند، گفت: خروج از منزل و مسافرت به نقاط دیگر استان و کشور ظلم به خود و خانواده است و مردم باید متوجه خطر این ویروس خطرناک شوند.

وی تصریح کرد: مردم در بحران‌ها و حوادث مختلف هر وقت که به کمک و یاری دولت آمدند موفق شدیم و به راحتی بحران را پشت سر گذاشته‌ایم و امیدواریم در این شرایط هم مردم همراهی و همکاری خوب و شایسته‌ای برای مهار بحران ویروس کرونا با مسوولان داشته باشند.

بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت و درمان، کل مبتلایان به کووید-۱۹ در کشور به ۱۳۹۳۸ نفر است که تاکنون ۴۵۹۰ نفر از بیماران مبتلا به  بهبود یافته و مرخص شده‌اند.
مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۷۲۴ نفر است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.