فرماندار ویژه کاشان روز سه‌شنبه در حاشیه این آیین در جمع خبرنگاران گفت: گردشگری یکی از بحث‌های مهم برای شهرستان است و مورد توجه قرار دارد که در این راستا اقامتگاه بوم‌گردی بابا غلام واقع در روستای ویدوج با سرمایه‌گذاری بیش از پنج میلیارد ریالی بخش خصوصی راه‌اندازی شد.

علی‌اکبر مرتضایی افزود: این اقامتگاه با پنج اتاق، ظرفیت پذیرش ۴۰ نفر را دارد و برای پنج نفر نیز اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.

وی همچنین بند آبخیزداری آزران با اعتبار هشت میلیارد ریال و اصلاح و تعویض شبکه آب روستای ازوار با ۱۰۸ انشعاب به طول چهار هزار و ۸۰۰ متر با اعتبار چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال را از دیگر طرح‌ها عنوان کرد.

فرماندار ویژه کاشان بیان کرد: سایر طرح‌های افتتاحی امروز در راستای پاسخگویی به نیازهای مردمی، مرتبط با بحث آب بود و امید می‌رود با سرعت بیشتری برای رونق و پیشرفت شهرستان گام برداریم.

مدیر جهاد کشاورزی کاشان نیز با اشاره به بازسازی هفت رشته قنات بخش قمصر تشریح کرد: از آنجایی که بیشتر منطقه کوهستانی است و بیشتر آب بخش کشاورزی از قنات‌ها تامین می‌شود و خیلی محدود چاه عمیق داریم.

مجید کافی‌زاده اضافه کرد: این قنات‌ها ابتدای سال‌جاری در اثر جاری شدن سیلاب آسیب دیده بودند که با یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال اعتبار دولتی و کمک‌های مردمی احیا شدند و به آبدهی مناسب رسیدند.

مدیر منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کاشان نیز ادامه داد: سدهای سنگی ملاتی حوزه آبخیز قمصر ۱۶ مورد با ۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارهای صندوق توسعه ملی اجرا شد. 

محمدمهدی شریفی یادآور شد: یکی از دغدغه‌های مردم قمصر جاری شدن سیل در سال‌های پرباران بود که در واقع شهر کاشان را هم تهدید می‌کرد و با اجرای این طرح‌ها از بروز سیل جلوگیری می‌شود و تقویت سفره‌های آب زیرزمینی، چاه‌ها و قنات‌ها از دیگر مزیت‌های آن است.

وی افزود: مرحله دوم این طرح نیز سال آینده آغاز می‌شود تا بخش‌های مربوط به قزاآن و فرفهان تکمیل کنیم و خیال مردم از سیل در قمصر و کاشان راحت شود.

شهرستان ۳۶۵ هزار نفری کاشان، در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.