حمیدرضا باقرصاد روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: همکاری و تعامل از سوی کشاورزان اجرای طرح‌های مهندسی در مزارع استان اصفهان را تسریع و تسهیل می‌کند و در صورت همکاری نکردن سبب کم‌شدن بهره‌وری در مصرف انرژی و راندمان تولید خواهد شد.

وی مدیریت بعد از اجرای طرح‌های آب و خاک را با اهمیت برشمرد و گفت: از آنجا که پس از بهره برداری طرح‌های یاد شده، مدیریت و هزینه نگهداری با خود کشاورزان است، لذا باید برای این امر برنامه‌ریزی شود تا امکانات و تجهیزاتی مانند موتور پمپ با عمر بیشتری کار کند و در صورت معیوب بودن در اسرع وقت تعمیر شود.

باقرصاد ادامه داد: اصلاح شبکه‌های آبیاری و زهکشی فرعی، اجرای سامانههای آبیاری و تسطیح اراضی و احداث جاده بین مزارع و کانال‌های آبیاری اقدامات اساسی این سازمان در موضوع آب و خاک با همراهی و همیاری کشاورزان نتایج بهتری در پی خواهد داشت.

وی به لزوم معرفی هر چه بیشتر مزایای طرح‌های مرتبط با آب و خاک اشاره و تصریح کرد: کارکرد رسانه‌های جمعی برای انعکاس اهمیت اینگونه اقدامات بسیار مهم است.

باقرصاد تاکید کرد: بویژه اجرای پروژه‌های مرتبط با آبیاری نوین در استان اصفهان که با مشکل کم آبی روبروست، از اهمیت شایانی برخوردار است.

مدیر امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی  استان اصفهان خاطرنشان کرد:  طرح‌های مطالعاتی در این استان به‌خوبی انجام شده و در صورت تخصیص اعتبارات لازم، فرایند اجرا در کمترین زمان عملیاتی خواهد شد.

مساحت اراضی کشاورزی استان اصفهان ۵۶۹ هزار هکتار است که ۱۱ درصد از اشتغال و هفت درصد از تولید ناخالص ملی استان را به خود اختصاص داده است؛ سطح زیر کشت محصولات گلخانه‌ای شامل سبزی و صیفی و گل و گیاه زینتی استان رتبه دوم کشوری را دارد.

در ۲۵ سال اخیر تاکنون در ۱۲۷ هزار هکتار از اراضی استان سامانه‌های نوین آبیاری پیاده‌سازی شده، این استان از لحاظ انجام سامانه‌های نوین آبیاری در زمین‌های کشاورزی، رتبه دوم از حیث مساحت اجرا شده به کل مساحت زمین‌های کشاورزی و نسبت به سایر استان‌ها، رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.