زهرا قاسمزاده روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی این طرح ملی در گفتوگو با ایرنا افزود: مرحله نخست طرح ملی گفتوگوی خانواده با حضور کارشناسان حوزه زنان، کودکان و خانواده برگزار میشود.
وی بیان کرد: کارگاههای جداگانهای نیز در اجرای مرحله دوم طرح ملی گفتوگوی خانواده با حضور پدران، مادران و فرزندان برگزار خواهد شد.
دبیر طرح ملی گفتوگوی خانواده تشریح کرد: هدف از برگزاری کارگاههایی با مشارکت همه اعضای خانواده، ارتباط برقرار کردن با یکدیگر است تا بتوانند گفتوگو را با هم شکل دهند و بر اساس اصول گفتوگو پیش بروند.
مسوول امور بانوان و خانواده فرمانداری ویژه کاشان نیز یادآور شد: مراحل اجرایی طرح ملی گفتوگوی خانواده از سال ۹۶ در کشور آغاز شد و این شهرستان از جمله نقاطی است که بعدها به این طرح افزوده شده و هم اکنون کارگاههای آن در حال برگزاری است.
نرگس قربانیان افزود: کاشان پنجاه و هشتمین شهر در کشور است که طرح ملی گفتوگوی خانواده در آن اجرا میشود که شامل ۶ کارگاه به صورت جداگانه برای پدران، مادران و فرزندان بین ۱۴ تا ۲۴ سال است.
وی ادامه داد: پس از آن نیز یک کارگاه گروهی با پدران، مادران و فرزندان به صورت مشترک برگزار خواهد شد.
کارگاهی هشت ساعته در قالب طرح ملی گفتوگوی خانواده با حضور کارشناسان حوزه زنان و خانواده و نزدیک به ۳۰ نفر از روانشناسان، جامعهشناسان، دانشگاهیان و فعالان در نهادها و سازمانهایی که با قشرهای آسیبپذیر جامعه ارتباط بیشتری دارند، به میزبانی سالن اجتماعات فرمانداری ویژه کاشان برگزار شد.
شهرستان کاشان با جمعیت بیش از ۳۶۵ هزار نفر در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع است.