محسن تابش فر روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: این طرح با همکاری مرکز بهداشت استان، ادارهکل ورزش و جوانان و هیاتهای شنا و نجات غریق انجام میشود و بطور جدی در دستور کار است.
وی اضافه کرد: این استان ۱۲۰ استخر دارد که تعداد ۶۸ استخر در اصفهان است و تعداد باقی مانده در روزهای آینده توسط بازرسان مورد ارزیابی قرار میگیرد
رییس هیات نجات غریق و غواصی ادامه داد: با توجه به این که عدم رعایت موازین سلامتی و بهداشت، تعطیلی مقطعی و حتی پلمب استخرها را در به دنبال خواهد داشت و حفظ سلامت ورزشکاران و مردمی که از این اماکن ورزشی استفاده میکنند، بیشترین اهمیت را دارد.
وی افزود: توزیع و فروش هرگونه مواد غذایی در محوطه استخرها با توجه به شرایط خاص هوا و امکان این اماکن ممنوع است و فروش باید در بوفه بیرون از محوطه انجام شود، نگهداری مواد غذایی در اطراف استخر بدلیل وجود بخار و گرمای موجود، خرابی آن را در پی دارد، لذا بهرهبرداران استخرها باید این موضوع را مد نظر قرار دهند.
تابش فر خاطرنشان کرد: بازدید و سرکشی از استخرها برای بررسی وضعیت آمادگی ناجیان غریق، موارد ایمنی و بهداشتی و دیگر مسائل ادامه دارد.
رییس گروه ورزش قهرمانی تاکید کرد: شنا از جمله رشته های مفید برای تمامی ردههای سنی به شمار میرود، اما باید مباحث بهداشتی در ان را جدی گرفت.
بیش از ۳۰۰ هزار ورزشکار سازمان یافته و افزون بر یکهزار و ۳۵۰ باشگاه ورزشی در استان اصفهان فعالیت میکنند.