عباس رضایی روز شنبه در یکصد و نوزدهمین نشست اصلی کمیسیون برنامه‌ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان در سالن اجتماعات استانداری افزود: بخش نامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی ارسال شود تا پایان ماه آبان انبارهای خود را در سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا به ثبت برسانند.

وی از اتاق اصناف استان خواست محل‌های غیرقانونی و ثبت نشده که به عنوان انبار از آن استفاده می‌شود مورد نظارت و ارزیابی قرار بگیرد.

رضایی ادامه داد: نظارت بر اجرای دقیق و سریع کدپستی به روستاها جهت جلوگیری از خلا موجود یکی دیگر از مواردیست که باید توسط اداره‌کل پست استان نظارت شود.

وی ادامه داد : همچنین تمامی مکان‌هایی که مرکز نگهداری سوخت و فرآورده‌های نفتی هستند نظارت شده و در سامانه جامع انبارها ثبت و شناسه دریافت کنند که در این راستا استثنایی وجود ندارد و تمامی انبارهای خصوصی، دولتی و خصولتی شامل این موضوع می‌شوند.

استاندار اصفهان اظهارداشت: شرکت تولید فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی باید تمامی محل‌های نگهداری مواد خود را در سامانه ثبت کنند که این موضوع الزام است.

وی با بیان اینکه اخذ بارنامه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، تصریح کرد: در این راستا اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و پست هرچه سریع‌تر در راستای اجرای صحیح‌تر کدپستی و لزوم صدور بارنامه دقیق براساس چارچوب موجود اقدام کنند.

به گفته رضایی، بیش از ۵۰ درصد بارنامه‌ها دارای اشکال است که راهکار اصلاحی باید در این راستا صورت بگیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: باید مساله فکر و فرهنگ را مورد توجه قرار دهیم تا فرهنگ در بین توده مردم جا بگیرد.

استاندار اصفهان با بیان اینکه در کنار فکر و فرهنگ و نگرش باید اولویت بندی را در راس امور قرار دهیم، ادامه داد: اولویت ما کالاهای اساسی سوخت، گندم و پوشاک و... است.

وی تصریح کرد: باید مشکلات را در راستای اجرای آیین نامه حل و فصل کنیم و در این زمینه راه حل ارائه دهیم.

رضایی خاطرنشان کرد: جلسات باید اجرایی و عملیاتی‌تر برگزار شوند تا در جهت حل مشکلات مردم گامی برداشته باشیم.

بررسی آخرین وضعیت سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا در استان، ایجاد سامانه یکپارچه قرنطینه دام و فرآورده‌های دامی و شناسایی گلوگاه‌های فساد از جمله دستور جلسه امروز کمیسیون مبارزه قاچاق کالا و ارز استان اصفهان با حضور اعضا و به ریاست استاندار اصفهان بود.

بنابر آخرین آمار پلیس آگاهی استان اصفهان در چهار ماهه ابتدای امسال در بازدید و کنترل از ۵۶ باب انبار در استان، ۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کالای قاچاق کشف شد.

در استان اصفهان ۲۰۰ هزار واحد صنفی فعالیت دارند.

کل پرونده‌های مربوطه به قاچاق کالا و ارز در استان در سال گذشته ۶ هزار و ۱۲۳ فقره به ارزش بالغ بر یکهزار و ۵۷۰ میلیارد ریال بود.

۸۳ درصد از کشفیات توسط نیروی انتظامی، ۷۰ درصد توسط اداره کل اطلاعات و مابقی به همت سازمان صنعت و معدن، بازرسی، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و دیگر دستگاه‌ها صورت گرفته است.

بخش اعظم کالاهای قاچاق در استان اصفهان به ترتیب شامل لوازم خانگی، لوازم یدکی خودرو، مواد غذایی، طلا و مصنوعات، برنج، پوشاک، اسباب بازی، تلفن همراه و لوازم آرایشی و بهداشتی می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.