به گزارش خبرآنلاین استان اصفهان به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار مهدی معصوم بیگی اظهار داشت: در مدیریت تصادفات دو رکن اساسی وجود دارد که یکی از آن ها مربوط به قبل از تصادف و دیگری مربوط به بعد از تصادف است.
وی افزود: در رکن قبل از وقوع تصادف که در آن راه، خودرو و راننده دخیل هستند علی رغم پیشرفت هایی که داشتیم هنوز نیازمند بهبودی هستیم و آن طور که باید و شاید در توسعه فرهنگ رانندگی، ایمنی برخی از راه ها و خودروها توفیق زیادی حاصل نشده است.
فرمانده انتظامی استان اصفهان بیان داشت: رکن بعد از تصادف عبارت است از انتقال به موقع حادثه دیدگان ناشی از تصادف به بیمارستان که بایستی با سرعت بیشتری انجام شود.
این مقام ارشد انتظامی اضافه کرد: هرچند که اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده اما آمارها حاکی از آن است که بیش از ۵۰ درصد متوفیان حوادث رانندگی در بعد از وقوع تصادف جان خود را از دست داده اند و این موضوع نشان می دهد که در این خصوص نیاز به برنامه ریزی جدی برای تسریع در امدادرسانی به حادثه دیدگان و انتقال به موقع آن ها به بیمارستان ها هستیم.
سردار معصوم بیگی در ادامه به اهمیت جایگاه پلیس راهنمایی و رانندگی اشاره کرد و اظهار داشت: پلیس راهنمایی و رانندگی در حقیقت نقطه تماس مستمر نیروی انتظامی با بطن جامعه به شمار می آید و یکی از یگان هایی است که بدون انقطاع با مردم ارتباط دارد و باید گفت، از زمانی که مردم بیدار می شوند تا زمانی که شب به منزل می روند ماموران پلیس راهور را بر سر خیابان ها و چهار راه ها مشاهده می کنند.
فرمانده انتظامی استان اصفهان، پلیس راهور را سمبل و نماد تعامل نیروی انتظامی با مردم توصیف کرد و اظهار داشت: این مجموعه آنقدر مهم است که رهبر معظم انقلاب در جایی فرمودند:« من دغدغه دارم نسبت به آمار جان باختگان تصادفات، بروید و رویش کار کنید تا این آمار کاهش پیدا کند».
کاهش جان باختگان ناشی از تصادفات نیازمند یک کار تعاملی است
وی افزود: البته کاهش جان باختگان ناشی از تصادفات نیازمند یک کار تعاملی است و در این راستا هم مردم و هم سایر دستگاه های دخیل در امر ترافیک از جمله حوزه مدیریت حمل و نقل و راهداری، حوزه پایانه ها و شهرداری ها بایستی تلاش بیشتری داشته باشند تا این هدف محقق شود.
فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه بخشی از ماموریت پلیس راهور این است که میزان وقوع تصادفات و جان باختگان ناشی از آن به حداقل ممکن برسد، گفت: در این راستا اقدامات نوآورانه و خلاقانه خوبی در مجموعه پلیس راهور استان انجام شده و امروز اصفهان از معدود استان هایی است که به صورت متوالی و مستمر کاهش جان باختگان ناشی از تصادفات را داشته است.
وی وضعیت تصادفات استان را نسبت به میانگین کشوری مطلوب عنوان کرد و افزود: آمارهای موجود نشان می دهد به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت کشور در سال ۹۷ به طور میانگین ۲۱ نفر جان خود را در تصادفات از دست داده اند که این عدد در استان اصفهان ۲۰ نفر بوده است.
این مقام ارشد انتظامی بیان داشت: همچنین در این بازه زمانی به ازای هر ۱۰۰ هزار نفرجمعیت کشور به طور میانگین ۴۵۰ نفر در اثر تصادفات مصدوم شدند که این رقم در استان اصفهان نیز ۳۵۰ نفر بوده است.
سردار معصوم بیگی خاطر نشان کرد: با این وجود معتقدم استان اصفهان به عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی بایستی نقش متفاوت تری در زمینه توسعه فرهنگ ترافیک ایفا کند و از مردم این استان انتظار می رود که فرهنگ رانندگی آنان متفاوت باشد به طوری که دیگران بتوانند این تفاوت را با تمام وجود حس کنند.
46