محسن نیرومند روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: طرحهای یاد شده در مجموع ۴۷۰ میلیارد ریال تسهیلات محل اعتبارات الحسنه مشاغل خانگی سهمیه سال ۱۳۹۷ در استان اصفهان دریافت کردند.
وی گفت: با اجرای این طرحها تخمین زده می شود برای هفت هزار و ۲۰۰ نفر اشتغال خانگی ایجاد شده باشد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان افزود: تاکنون بیش از پنج هزار و ۲۰۰ فقره مجوز مشاغل خانگی در استان اصفهان صادر شده که از این تعداد ۷۵۶ مجوز مشاغل خانگی مربوط به افراد پشتیبان خانگی است.
وی بیان کرد: کمیته نظارت بر طرحهای مشاغل خانگی در سطوح شهرستانی و استانی نسبت به بازدیدهای میدانی در سطح شهرستانها اقدام می کند.
مشاغل خانگی با توجه به هزینه پایین راه اندازی و همکاری اعضای خانواده امروزه به یکی از جذاب ترین نوع کسب و کار برای افراد جویای کار تبدیل شده است.
آن دسته از فعالیت هایی که توسط عضو یا اعضای خانواده در فضای مسکونی و در قالب یک طرح کسب و کار شکل می گیرد و منجر به تولید خدمت و یا کالای قابل عرضه به بازار می شود را مشاغل خانگی می نامند.
از جمله مشاغل خانگی که امروزه بیشتر مورد استقبال خانواده ها قرار گرفته اند شامل فرش بافی، بازاریابی تلفنی، عروسکسازی، شیرینی پزی، خیاطی، صنایع دستی و پرورش گیاهان خانگی است.
بر اساس نتایج سرشماری نفوس و مسکن ۹۵ جمعیت استان اصفهان پنج میلیون و ۱۲۰ هزار و ۸۵۰ نفر است که حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار مرد (۵۱ درصد) و ۲ میلیون و ۵۲۰ هزار زن (۴۹ درصد) هستند. ۷۱۵۰/۶۰۲۲