یازدهمین جشنواره ملی حرکت با هدف ایجاد پیوند بیشتر انجمن های علمی دانشگاه ها با بخش های مختلف کشور به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، چهارم تا هفتم آذر امسال در دانشگاه اصفهان برگزار می شود، حدود 80 دانشجو از دانشگاه های خارجی در این جشنواره حضور دارند.
فریدون الهیاری روز جهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : حضور نخبگان و دانشجویان دانشگاه های خارج از کشور در جشنواره ملی حرکت، تجربه موثری برای آنها در جهت شناخت بهتر از اصفهان و ظرفیت های آن است.
وی با بیان اینکه این حضور و کسب تجربه و شناخت به توسعه صنعت گردشگری اصفهان بویژه در شرایط بین المللی زمان حاضر منجر می شود، تصریح کرد : اصفهان از جایگاه ویژه بین المللی و پیشینه تاریخی برخوردار و در حوزه ملی و فرهنگی تاثیرگذار است بنابراین برگزاری هر رویداد جهانی در آن، اهمیت خاصی پیدا می کند.
الهیاری با اشاره به اینکه اصفهان یکی از قطب های دانشگاهی و علمی کشور است، تصریح کرد : دانشگاه اصفهان یکی از برترین و بزرگترین دانشگاه های کشور است و برگزاری جشنواره ملی حرکت در آن، فرصت خوبی برای معرفی و شناساندن هرچه بیشتر ظرفیت های علمی و تحقیقاتی این استان است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان اضافه کرد : اطلاع رسانی گسترده از این رویداد در رسانه های مختلف داخلی و خارجی نیز اهمیت ویژه ای دارد و این اداره کل آماده هرگونه همکاری با وزارت علوم و دانشگاه اصفهان برای برگزاری هرچه بهتر جشنواره ملی حرکت است.
الهیاری با اشاره به افزایش پنج درصدی سفر گردشگران خارجی به اصفهان در نیمه نخست سالجاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تاکید کرد : بدون شک برگزاری رویدادهای ملی و جهانی مانند جشنواره حرکت و سفر مهمانان آنها به این استان در افزایش آمار گردشگران داخلی و خارجی تاثیر بسزا دارد.
290 هزار گردشگر خارجی در 6 ماه نخست امسال در استان اصفهان اقامت کردند که بیشتر آنها از کشورهای آلمان ، فرانسه ، ایتالیا ، هلند و چین بودند.
استان اصفهان با بیش از 22 هزار اثر تاریخی که یکهزار و 850 مورد آن به ثبت ملی و هفت اثر آن به نام های میدان نقش جهان، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع و سه قنات 'وزوان'، 'مزدآباد' و 'مون' به ثبت جهانی رسیده، کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.
حدود 22 هزار دانشجو از 125 دانشگاه خارجی در جشنواره ملی حرکت ثبت نام کردند که از میان آنها 80 تَن در جشنواره حضور می یابند.
یکهزار و 355 اثر از 106 دانشگاه کشور به دبیرخانه یازدهمین جشنواره ملی حرکت ارسال شده است که از میان آنها 106 اثر برتر در اختتامیه جشنواره معرفی و تجلیل می شوند.
توسعه هم افزایی علمی ملی و بین المللی و تقویت حوزه های رقابتی و داوری جشنواره بر اساس استاندارد های علمی از راهبردهای اصلی اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در این دوره از جشنواره حرکت است.
برپایی نمایشگاه، ایجاد تالارهای گفت و گو، برپایی غرفه های مربوط به صنایع و تشکیل کارگروه های گوناگون از دیگر برنامه های این جشنواره است.
حدود 9 هزار انجمن علمی و 40 اتحادیه انجمن های دانشجویی در دانشگاه های کشور فعالیت می کنند.
3011/6026
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.