مجتبی ناجی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : برخی برنامه ریزان اجتماعی گاهی ناخواسته به این راهبرد اساسی و مهم توجهی ندارند و آن را در رده اولویت های جامعه قرار نمی دهند و به نوعی از آن غفلت می کنند.
وی با تاکید بر این که اگر به امید در جامعه توجه نشود یاس و ناامیدی جای آن را خواهد گرفت و منجر به آسیب ها، چالش ها و ناهنجاری های بسیاری می شود، اظهارداشت: در این صورت مدیران اجتماعی بیش از هر کس دیگری از آن متضرر خواهند شد.
این تحلیل گر اجتماعی تصریح کرد : در این راستا باید در تصمیم گیری ها برای مردم با بیان عقبه ها و پیوست های راهبردهای قابل ترسیم، روشنگری صورت گیرد زیرا این مهم تاثیر بسزایی بر روی امید اجتماعی خواهد داشت.
وی امید را دارای سه مولفه اساسی و مهم شامل، هدف، وسیله و عامل در جامعه برشمرد و بیان کرد : به عنوان نمونه می توان علت کاهش گرایش به ازدواج و تحصیل در بین جوانان را یکی از دلایل ضعیف بودن امید در جامعه ارزیابی کرد.
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی اصفهان ادامه داد : برای ایجاد و تقویت امید در جامعه باید با تکنیک های امید درمانی و القای امید به انسان های افسرده وارد عمل شد.
وی از جمله راه های مهم و اساسی برای ایجاد امید در جامعه را ورود دستگاه ها و وزارتخانه ها از جمله صنعت و معدن و اقتصاد ذکر و اضافه کرد : تمامی دستگاه ها باید در راستای شناسایی و رفع مشکلات جامعه بمنظور ایجاد امید و نشاط اجتماعی وارد عمل شوند.
ناجی با اشاره به این که قدرت پیش بینی، استرس و ناامیدی را از افراد کم می کند ، یادآور شد : باید با راهبرد انتظار مثبت نسبت به آینده و پیش بینی پذیری حتی در رابطه با رویدادهای ناگواربه کاهش استرس و ایجاد امیدواری در جامعه اقدام شود.
۳۵ درصد از جمعیت بیش از پنج میلیونی استان اصفهان را جوانان ۱۵ تا ۲۹ سال تشکیل می‌دهند.
6994/6026/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.