به گزارش ایرنا، محمود سیجانی روز یکشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری قم اظهار داشت: در این مدت، 16 جلسه این ستاد برگزار شده است و دارای 236 مصوبه بوده که از این تعداد 146 مصوبه اجرایی شده است.
وی افزود: 90 مصوبه در دست اقدام می باشد و با همکاری و پیگیری دستگاه ها در حال بررسی است.
وی ادامه داد: بیشتر این مصوبه ها در خصوص واحدهای صنعتی و تولیدی بوده است که مشکل بانکی و زیربنایی داشته اند.
سیجانی با بیان این که برخی از واحدهای صنعتی در تامین مواد اولیه پتروشیمی مشکل دارند گفت: در این خصوص جلسه های برگزار شده و تامین مواد اولیه توسط بورس در حال پیگیری است.
وی اضافه کرد: برخی از واحدهای صنعتی بزرگ می توانند به صورت مستقیم از ظرفیت بورس بهره مند شوند ولی واحدهای کوچک تر توان شرکت در بورس را ندارند که باید از طریق تعاونی های مربوطه پیگیری شود.
سیجانی بیان داشت: همچنین طبق دستورالعملی، برخی از واحدها برای تامین مواد اولیه و سرمایه ای نیازمند طی کردن فرایندی به عنوان تاییدیه دفتر تخصصی در وزارت صنعت، معدن و تجارت است که این امر مشکلاتی ایجاد کرده است.
وی گفت: در همین راستا هفته ای 2 مرتبه جلسه ای با مسئولان این وزارتخانه برگزار می شود تا بتوانیم تاییدیه واحدها را دریافت کنیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم همچنین در بخش دیگر این جلسه از نظارت جدی و شدید در تنظیم بازار خبر داد و گفت: 6 واحد متخلف در حوزه پتروشیمی که امتناع و اختفای مواد داشته اند شناسایی و برای آنها پرونده تشکیل شده است.
سیجانی خاطرنشان کرد: هفته ای سه مرتبه جلسه رسیدگی به وضعیت تامین مواد اولیه پتروشیمی با هماهنگی دستگاه ها برگزار می شود و در صورت مشاهده و گزارش با متخلفان در این حوزه به صورت جدی برخورد خواهد شد.
وی همچنین از رونق تولید در واحدهای رو به تعطیلی خبر داد و گفت: یک واحد تولید قطعه های آلومینیوم که مشکل تامین مواد اولیه داشت با همکاری دستگاه های مختلف و پرداخت 170 میلیارد ریالی تسهیلات بانک ها موفق به بهبود وضعیت و جلوگیری از تعطیلی شد.
وی افزود: درصدد پیگیری تامین و توزیع مواد اولیه برای واحدهای نیازمند هستیم تا بتوانیم به تولید و اشتغال در استان قم کمک کنیم.
2 هزار و 300 واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد 2 هزار و 256 واحد مربوط به صنایع کوچک، 75 واحد مربوط به صنایع متوسط و 63 واحد مربوط به صنایع بزرگ است؛ همچنین بیش از 53 هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می کنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
8138/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.