غدیر هدیه لو عصر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در چند ماه گذشته و با تغییر مدیریتی، بهبود، ارتقا و استحکام روابط هیات ژیمناستیک با اداره کل ورزش و جوانان، فدراسیون ژیمناستیک و همچنین خانواده ورزشکاران در اولویت هیات ژیمناستیک بوده است.
وی با اشاره به تعطیل شدن لیگ ژیمناستیک استان قم در سه سال گذشته گفت: برای بازگرداندن قم به جایگاه والای خود در سطح ملی، لیگ های پسران و دختران ژیمناستیک در رده های سنی نونهالان و نوجوانان پس از سه سال وقفه دوباره برگزار می شود.
وی سطح فعلی روابط میان هیات ژیمناستیک، اداره کل ورزش و جوانان و فدراسیون را بسیار خوب و سازنده دانست و ادامه داد: ارتباط قوی و نزدیک میان هیات ژیمناستیک، اولیای ورزشکاران، فدراسیون، مربیان و اداره کل ورزش قم موجب رفع بسیاری از اختلاف ها شده و این امر موجب تغییر نگاه و رویه به این هیات ورزشی شده است.
هدیه لو افزود: برنامه ریزی و اجرای کلاس های آموزشی اوقات فراغت نونهالان و نوجوانان، اجرای طرح استعدادیابی و قهرمان پروری، وجود تجهیزات استاندارد در خانه ژیمناستیک، مربیان با انگیزه و باسابقه، برگزاری مستمر کلاس های آموزش مربی گری و داوری و نیز برگزاری کلاس های تخصصی مانند اخلاق ورزشی، روانشناسی و نیز رفتار حرفه ای ورزشی از جمله اقدام ها و نقاط قوت ژیمناستیک قم است.
وی تجهیزات استاندارد و مورد تایید فدراسیون در خانه ژیمناستیک را از جمله نقاط قوت این استان برشمرد و اظهار داشت: به دلیل دارا بودن شرایط و تجهیزات مناسب قم ماه گذشته میزبان اردوی تیم ملی ژیمناستیک بود.
وی با بیان این که این اردو که یک ماه به طول انجامید و دستاوردهای مهمی برای قم به همراه داشت گفت: کسب سهمیه در اردوی تیم ملی، اخذ میزبانی مسابقه های ژیمناستیک کشوری، منطقه ای و همچنین میزبانی از اردوهای تیم ملی ژیمناستیک در رده های مختلف از جمله این دستاوردها محسوب می شود.
رئیس هیات ژیمناستیک قم، نبود حامی مالی و برنامه عملیاتی و همچنین ضعف دانشی مربیان را از جمله نقاط ضعف ژیمناستیک در این استان برشمرد و ادامه داد: به توجه به اقدام های خوبی که در زمینه استعدادیابی صورت گرفته، تا کنون برنامه عملیاتی به منظور استفاده صحیح از این ظرفیت وجود نداشته که در حال تدوین برنامه اجرایی برای تحول در این رشته ورزشی هستیم.
هدیه لو اضافه کرد: با توجه به ارتباط مستحکم میان هیات و فدراسیون ژیمناستیک، به منظور ارتقای شاخص های فنی مربیان به ویژه دانش افزایی مربیگری درجه یک کلاس های مستمری در طول سال با حضور اساتید برجسته فدراسیون به طور مستمر در حال برگزاری است.
وی با اشاره به فعالیت حدود 90 باشگاه ورزشی در رشته ژیمناستیک در سطح استان قم اظهار داشت: فعالیت در رشته ژیمناستیک به ویژه در رده های مبتدی نیازمند تجهیزات ویژه است که برخی از باشگاه های فعال قم در این رشته ورزشی فاقد این تجهیزات هستند که به منظور جلوگیری از هر حادثه ای تذکرات لازم به باشگاه ها داده شده و در صورتی که باشگاه ها اقدام به رفع نقص تجهیزات خود نکنند، از فعالیت آنها جلوگیری می شود.
وی فعالیت در حوزه قهرمانی در رشته ژیمناستیک را نیازمند استعداد ذاتی و فیزیکی دانست و افزود: تمام هنرجویانی که فعالیت در این رشته را آغاز می کنند صلاحیت و استعداد کلاس قهرمانی ندارند، به همین دلیل کمیته استعدادیابی این هیات وظیفه استعدادیابی نونهالان و نوجوانان مستعد را به عهده داشته که در این زمینه اقدام های خوبی صورت گرفته است.
هم اکنون بیش از چهار هزار بیمه شده در سطح استان قم در این رشته فعالیت دارند.
7404/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.