محمدعلی محمدپور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: از این تعداد 40 مدرسه در حاشیه راه های روستایی قرار داشت که ایمن سازی آن ها در اولویت بود.
وی با بیان این که طرح ارتقاء ایمنی مدارس از سال 85 آغاز شده، اضافه کرد: این طرح در 2 بخش فرهنگی و فیزیکی اجرا که در بخش فرهنگی با حضور کارشناسانی از پلیس راهنمایی و رانندگی و اورژانس 115، کلاس های آموزشی برای دانش آموزان برگزار می شود.
وی ادامه داد: کارشناسان پلیس راهور، علایم راهنمایی سطح محورها و عبور ایمن از خیابان و کارشناسان اورژانس 115 نیز نحوه اطلاع رسانی حوادث به این مرکز و چگونگی برخورد با مصدوم حادثه رانندگی را به دانش آموزان آموزش می دهند.
محمدپور بیان کرد: در بخش فیزیکی نیز مدارس روستایی منقش به المان های ایمنی می شوند، تابلوهای چشمک زن، خط کشی عابر پیاده و سرعت گیر در جلوی مدارس نصب می شود.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون، 12 مدرسه با جمعیت بیش از یک هزار تن در روستاهای جعفریه، مرکزی و کهک تحت پوشش این طرح قرار گرفت.
وی افزود: در این مدارس یک هزار کیف مدرسه منقش به شب رنگ در اختیار دانش آموزان قرار داده شده تا هنگام عبور از عرض جاده ها، نور منعکس شده از شب رنگ ها موجب آشکارسازی شود.
به گفته محمدپور، در همین رابطه 2 هزار و 500 دفتر با شعار ایمنی، تعدادی وسیله بازی با هدف آموزش و فرهنگ سازی به دانش آموزان اهدا و همچنین تئاتری با موضوع ایمنی عبور و مرور نیز در این مدارس برگزار شده است.
وی ادامه داد: تا پایان سال، طرح ارتقاء ایمنی در 15 مدرسه دیگر از نظر فرهنگی و آموزشی و سه مدرسه نیز از نظر فیزیکی به ترتیب اولویت در روستاهای بخش های مختلف استان اجرایی می شود.
استان قم دارای پنج بخش مرکزی، خلجستان، کهک، جعفریه و سلفچگان است؛ طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال 1395، این استان دارای 127 روستا با جمعیت بالای 20 خانوار است؛ جمعیت ساکن مناطق روستایی قم بیش از 55 هزار و 865 تن است که در قالب 17 هزار و 385 خانوار زندگی می کنند.
/2085/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.