به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل ازمیراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم ، عیسی رضایی در گفت وگویی اظهار داشت: از بین 300 رشته صنایع دستی به ثبت رسیده در سطح کشور، هنرمندان قم در 50 رشته فعال می باشند.
وی ادامه داد: درحال حاضر 2 هزار کارگاه صنایع دستی در رشته های مختلف ازجمله منبت کاری، زیورآلات سنتی، سفال و سرامیک و... دراین استان موجود است.
وی گفت: بیش از یک هزار کارگاه ها مربوط به رشته منبت، حدود 350 کارگاه زیورآلات سنتی، 60 کارگاه کاشی و معرق و سایر کارگاه ها به رشته هایی از جمله چرم، سفال، سرامیک، رودوزی، گره چینی و... مربوط است.
رضایی با اشاره به صدور گواهی کیفیت گفت: بر اساس شاخصه های استاندارد کارگاه های صنایع دستی مورد ارزیابی قرار می گیرند در صورتی که شاخصه های مربوطه را نداشته باشند فرصت به آنها داده می شود تا اقدام به رفع مشکل کنند.
وی افزود: صدور گواهی کیفیت باعث ایجاد رقابت سازنده در بین تولید کنندگان صنایع دستی، کیفی سازی تولیدات، شناسایی آثار فاخر، معرفی هنرمندان برتر به بازار عرضه و فروش، درجه بندی و برندسازی صنایع دستی می شود.
رضایی با تاکید برشعار نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان «حمایت از کالای ایرانی» گفت: استفاده از صنایع دستی و تولیدهای داخلی باید در بین مردم فرهنگسازی شود تا شاهد ایجاد اشتغال و رونق اقتصاد در این حوزه باشیم.
رضایی خاطر نشان کرد: در حال حاضر استان قم بازارچه دائمی صنایع دستی ندارد این امر باید امسال با همکاری مسئولان مربوطه مورد توجه قرار گیرد تا صنایع دستی در این استان نه تنها برای مردم بلکه برای زائران به عنوان سوغات عرضه شود.
6133/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.