علیرضا نصیری روز سهشنبه در سی و هفتمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید قم درسالن جلسات هیات مدیره شهرک صنعتی شکوهیه اظهار داشت: سال گذشته این نرخ افزایش ۱۵ درصد بود، و همه ساله نیز شاهد افزایش این اعتبارات هستیم ولی طی ۱۰ ساله گذشته اعتبارات گاز استان در بخش صنایع تا این اندازه افزایش پیدا نکرده بود.
وی این اقدام را مرهون تلاشها و پیگیریهای شدید استانداری و نمایندگان قم دانست و گفت: درحال حاضر بخش عمدهای از آن جذب شده و ما برای افزایش ظرفیت گاز شهرکهای صنعتی استان درحال تامین ملزومات پروژهها از قبیل زمین احداث ایستگاه های فشار قوی و لوله های فشار قوی هستیم، و امیدواریم فرصت خوبی برای رونق تولید و اشتغال فراهم شود.
نصیری گفت: اولویت هزینه این اعتبارات توسط استاندار تعیین میشود، ولی بیشتر بر روی فاز سه شهرک صنعتی شکوهیه، فاز ۲ شهرک صنعتی محمود آباد و احداث شهرک صنعتی جدید الغدیر متمرکز میباشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه درشهرکهای صنعتی شکوهیه و محمود آباد هیچ واحدی نداریم که مشکل گاز داشته باشد، افزود: مشکل گاز این شهرکها از طریق بازنگری و تجدید ممیزی برطرف شدهاست.
نصیری درعین حال خاطرنشان کرد: در این شهرک ۹۶ واحدصنعتی جزء، بیش از ۲۴ ماه بدهی خود را پرداخت نکردند و ۱۰ واحد عمده نیز مبلغ چهار میلیارد ریال بدهکار هستند، و ما بر اساس مقرراتی که داریم باید این اشتراک را جمعآوری کنیم.
وی گفت: اینکه ظرفیت گازی را داشته باشیم و استفاده نکنیم و در بخش دیگر مردم منتظر باشند، عادلانه نیست.
مدیرعامل گاز قم همچنین بیان کرد: هفت هزار و ۵۰۰ مترمکعب گاز در شهرکهای صنعتی قم بلوکه شده و در صورت آزاد سازی آن، دیگر نیازی به توسعه شبکه گاز رسانی در شهرک های صنعتی قم وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق قم نیز در این جلسه با بیان اینکه تاکنون ۲۲۰ مگاوات برق به واحدهای تولیدی شهرک شکوهیه فروخته شده و این دو برابر کل ظرفیت این شهرک است، گفت: بیش از ۸۰ درصد پُستهای برق ظرفیت دارند، و در فصول گرم سال نیز حداکثر مصرف صورت می گیرد.
مهدی آهنین پنجه با بیان اینکه ما حتی به واحدهایی که زیر۲ مگاوات هستند نیز برق میفروشیم، گفت: مطابق بررسیهای انجام شده مصرف برق ۱۰۰ کارخانه درشهرک شکوهیه صنعتی صِفر است، و باید صنعتگران را به سمت استفاده از این ظرفیت هدایت کنیم.