رییس اتحادیه صادرکنندگان قم در این آیین که در سالن امام علی(ع) اتاق بازرگانی قم برگزار شد، با بیان اینکه همراهی میان تولیدکنندگان و مدیران ارشد استان بسیار نزدیک است گفت: در راستای حمایت از تولیدکنندگان و صادرکنندگان قم هیچ مشکلی در استان وجود ندارد بلکه مهمترین چالشها در این زمینه، موضوعهای تحمیلی درسطح کلان کشور است.
حسن آقاخانی ، میزان صادرات کشور را معیاری مناسب برای رونق تولید دانست و ادامه داد: افزایش صادرات به معنای رونق تولید، کاهش واردات و تقویت پول ملی است که باید در شرایط اقتصادی کنونی، تقویت صادرات به عنوان یک اولویت دردستور کار مسئولان کشور قرار گیرد.
وی ادامه داد: کشورهای دنیا تا ۳۷ درصد به عنوان مشوق برای صادرکنندگان خود تخصیص دادهاند، این درحالی است که نه تنها مشوقی برای صادرکنندگان در کشور وجود ندارد، بلکه مجلس شورای اسلامی حذف ارزش افزوده از صادرات را دردستور کار دارد.
رییس اتحادیه صادرکنندگان قم با بیان اینکه صادرکنندگان نیاز به حمایتهای جدی سیاستمداران و قانونگذاران کشور دارند، اظهار داشت: وضع قوانین آنی و بدون کار کارشناسی آفت حوزه تولید و صادرات شدهاست و این موجب شده تا روند صادراتی کشور درسالهای اخیر همواره کاهشی باشد.
آقاخانی با بیان اینکه افغانستان و عراق ظرفیتهای مناسبی برای توسعه صادرات در اختیار ایران قرار دادهاند تاکید کرد: تنها راه نجات اقتصادی کشور، رونق صادرات است واگر این موضوع محقق شود تمام اهداف اقتصادی کشور نیز محقق میشود.
وی ادامه داد: در صورت حمایت های قانونی و همچنین تصویب برخی قوانین در راستای حمایت از صادرات، اتاق بازرگانی این قول را میدهد که تا ۴۰ میلیارد دلار، بازارچههای مرزی را برای فروش کالاهای تولیدی کشور فعال کند.
رییس اتحادیه صادرکنندگان قم اظهار داشت: با استفاده از تجارب تاجران و بازرگانان موفق استان و کشور، شرکتی آموزشی، علمی و عملی برای تربیت صادرکنندگان موفق و کاربلد در استان در حال تشکیل است که این اقدام مناسب برای رونق صادرات در استان میباشد.