محمود سیجانی روز سه شنبه درکارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قم افزود: از ابتدای فرآیند تسهیلات رونق تولید درشهریوماه سالجاری ۴۰ پرونده به ارزش ۱۶۵ میلیارد تومان در بخش صنعت به بانکهای عامل معرفی شدهاست.
وی گفت: در این بین برای ۱۲پرونده، ۵۱ میلیارد تومان دربخش صنعت و رونق تولید تسهیلات پرداخت شدهاست.
وی افزود: دربخش جهاد کشاوزی ۱۳۲ پرونده به ارزش ۴۶ میلیارد تومان به بانکهای عامل معرفی شدهاست.
سیجانی گفت: تاکنون ۹ پرونده به ارزش ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان دربخش سرمایه درگردش پرداخت دربخش جهاد کشاورزی قم شدهاست.
وی اظهار داشت: دربخش گردشگری نیز ۵ پرونده به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان به بانکهای عامل معرفی اما هنوز پرداختی در این بخش صورت نگرفتهاست.
وی گفت: در رابطه با تسهیلات بند الف تبصره ماده ۱۸ نیز در بخش صنعت صاحبان ۳۹ پرونده به بانکها معرفی و برای ۹ پرونده تسهیلاتی بالغ بر ۹ میلیارد تومان در بخش صنعت پرداخت شدهاست.
وی اضافه کرد: استان قم در مجموع پرداخت تسهیلات رونق تولید درمجموع سه بخش جهاد، صنعت و گردشگری در رتبه دهم کشور قرار دارد.
تسهیلات سرمایه ثابت در توسعه ظرفیت واحدهای تولیدی هزینه شود
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم درادامه گفت: اعتبارات سرمایه در ثابت باید به سمت تکمیل و راه اندازی طرح های نیمهکاره صنعتی سوق پیدا کند.
سیجانی خاطرنشان کرد: تامین مواد اولیه صنایع پتروشیمی، صنایع غذایی،صنایع فلزی و فولادی، ثبت سفارش مواد اولیه وارداتی از اقدامات مهمی بود که از ابتدای سال در راستای حفظ تولید دنبال شدهاست.
بیش از ۲هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین حدود ۵۴ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت میکنند؛ قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
در بیست و نهمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که به ریاست استاندار قم برگزار شد، آخرین روند جذب و پرداخت تسهیلات رونق تولید در سه بخش صنعت، گردشگری و جهاد کشاورزی ارائه و نسبت به تسریع در پرداخت و جذب تسهیلات تا پایان سال مالی جدید تاکید شد.
- کدخبر: 1292306
- منبع: irna.ir
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران
کپی شد