مرتضی حیدری روز یکشنبه در حاشیه نشست صمیمی استاندار با دهیاران قم در گفت و گو با خبرنگاران افزود: به بخش مرکزی بیش از۲۰ میلیارد و ۶۶۰ میلیارد تومان، کهک ۱۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و بخش سلفچگان ۱۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: به بخش جعفرآباد ۱۳ میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان، خلجستان ۱۱ میلیارد و ۷۰ میلیون تومان پرداخت شده  و در مجموع ۷۶ میلیارد تومان در بخش های مختلف روستایی استان قم هزینه شده است.
وی گفت: این اعتبارات در راستای عمران و آبادانی روستاهای هدف هزینه می شود، احداث زیرساخت ها مهمترین محوری بوده که اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده در آنها مصرف می شود.
حیدری تصریح کرد: علاوه بر این اعتبارات از محل اعتبارات و تملک دارایی نیز سالانه اعتبارات قابل توجهی به روستاهای استان تخصیص داده شده و دستگاه های اجرایی نیز برحسب وظایف خود اقدامات عمرانی لازم را در روستاها انجام می دهند.
وی گفت:‌با اقدامات انجام شده تعریف از روستا با تعریف قدیمی کاملا تفاوت پیدا کرده و روستاهای استان امروز به مرکز مهمی برای ایجاد اشتغال پایدار، تولید و نشاط اقتصادی تبدیل شده است.
فرماندار قم ابراز کرد: احیای شغل های روستایی و مدرن سازی و تثبیت اشتغال بومی از اهداف بلند قم در رابطه با توجه به اشتغال و اقتصاد روستایی است.
حیدری افزود: احیای باغات و حمایت از مرغداری ها در بخش کهک و حمایت از مراکز پرورش دام در بخش جعفریه از رویکردهای مهم استان است.
وی گفت: با دستور استاندار قم از ظرفیت های تولید با مزیت نسبی در بخش های مختلف استان به صورت جدی حمایت خواهد شد.
قم با مساحت حدود ۱۱ هزار کیلومتر مربع درحاشیه کویر، در مرکز کشور ایران و در جنوب استان تهران، شمال استان اصفهان، شرق استان مرکزی و غرب استان سمنان واقع شده‌ است.
استان قم دارای یک شهرستان به همین نام و پنج بخش مرکزی، خلجستان، کهک، جعفریه و سلفچگان است.
طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، قم دارای ۱۲۷ روستا با جمعیت بالای ۲۰ خانوار است؛ جمعیت ساکن مناطق روستایی این استان بیش از ۵۵ هزار و ۸۶۵ تن است که در قالب ۱۷ هزار و ۳۸۵ خانوار زندگی می‌کنند.

۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.