حمید رضا اسماعیلی روز یکشنبه در نشست صمیمی با دهیاران استان در تالار معصومیه فرمانداری قم افزود:‌با اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده روند توسعه و پیشرفت روستاهای استان در وضعیت قابل قبول تری قرار گرفته است.
اسماعیلی عنوان کرد: شرکت های تعاونی دهیاری ها از ظرفیت قابل توجهی در راستای خدمات رسانی به روستائیان برخوردار هستند.
وی گفت: این شرکت ها در چهار حوزه مباحث فنی، رسیدگی به ساخت و سازهای غیرمجاز، رسیدگی های مالی و مدیریت پسماند روستایی مشغول فعالیت هستند.
وی اظهار داشت:‌مکانیزه شدن تجهیزات جمع آوری پسماند ، تفکیک و انتقال پسماندها به سایت البرز نیاز مهمی بوده که در تمام روستاهای بخش کهک احساس می شود.
اسماعیلی عنوان کرد: درآمدزایی و خودکفایی دهیاری ها، به دلیل اهمیت توجه به تقویت زیرساخت های روستایی به سرانجام مطلوبی نرسیده است.
وی گفت:‌در بازنگری طرح های هادی روستائیان باید مشاغلی که زیر مجموعه مباحث زیست محیطی دارند در کنار منازل مسکونی پیش بینی و به مرحله انجام برسد.
روستای میم از توابع بخش کهک ۳۵۴ خانوار و یک هزار و ۱۷۰ تن جمعیت دارد.
همچنین در پایان این نشست صمیمی از ۷ تن از دهیاران برتر استان در چهارمین نمایشگاه ملی روستائیان و عشایر کشور تقدیر شد.
قم با مساحت حدود ۱۱ هزار کیلومتر مربع درحاشیه کویر، در مرکز کشور ایران و در جنوب استان تهران، شمال استان اصفهان، شرق استان مرکزی و غرب استان سمنان واقع شده‌ است.
استان قم دارای یک شهرستان به همین نام و پنج بخش مرکزی، خلجستان، کهک، جعفریه و سلفچگان است.
طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، قم دارای ۱۲۷ روستا با جمعیت بالای ۲۰ خانوار است؛ جمعیت ساکن مناطق روستایی این استان بیش از ۵۵ هزار و ۸۶۵ تن است که در قالب ۱۷ هزار و ۳۸۵ خانوار زندگی می‌کنند.

۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.