معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری اردبیل گفت: نقش و جایگاه بخش بیمه در استان اردبیل در ایجاد فرصت اشتغال و کمک به تحقق این حوزه بسیار اساسی و راهگشاست که باید به شکل عملیاتی این موضوع را مورد توجه قرار دهند.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، بهمن حسینزاده در نشست با مدیران صنعت بیمه در استانداری اردبیل اظهار کرد: ما به صورت فصلی نشستهایمان را با مسئولان بیمه استان ادامه خواهیم داد چرا که معتقدیم فعالیت این بخش در تامین سلامت و امنیت روحی و روانی و ارتقای رفاه اجتماعی بسیار مهم و موثر است.
وی خاطرنشان کرد: در اولین جلسه شورای اداری با حضور نماینده مدیران بیمه استان به اهمیت این موضوع و ضرورت مشارکت دستگاهها و نهادهای مختلف در فراگیری بحث بیمه خواهیم پرداخت و یکی از مدیران بیمه در حوزه توسعه فرهنگ بیمه در همه زمینهها توضیح داده و حتی در نماز جمعه اردبیل این امر تبلیغ و اطلاعرسانی مورد توجه قرار خواهد گرفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری اردبیل به دو رویکرد استاندار اردبیل در ماههای اخیر اشاره کرد و افزود: یکی از این وعدهها تکمیل راهآهن اردبیل در مدت سه سال است که از زمان حضور استاندار اردبیل تمامی فازهای راهآهن اردبیل – میانه حتی در فصل زمستان نیز فعال بوده و امیدواریم در مهلت سه ساله این پروژه با پیگیریها و سختکوشی استاندار اردبیل به نتیجه برسد.
حسینزاده دومین پیگیری استاندار اردبیل را بحث ایجاد 20 هزار فرصت شغلی در هر سال و رسیدن این رقم در افق 1400 به 60 هزار فرصت شغلی اعلام کرد و گفت: ما در یک برنامه سه ساله استانی و در یک برشی که برای دستگاههای مختلف اعم از دولتی و خصوصی طراحی کردیم سعی میکنیم تا به سرعت زمینه تحقق این اهداف را در چشمانداز تعریف شده فراهم آوریم.
وی ادامه داد: ما در این برنامه چشمانداز 1400 برای همه حوزهها از اشتغال گرفته تا اقتصاد، فرهنگ، مسایل اجتماعی و ... برنامهریزی کردیم به طوری که مشخص است در سال 1400 میخواهیم در این حوزهها به کجا و کدام مقصد دست یابیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری اردبیل تصریح کرد: برای ایجاد 20 هزار فرصت شغلی در سالجاری ما منابع خوبی را نیز در نظر گرفتیم به طوری که 565 میلیارد تومان تسهیلات در قالب اشتغال فراگیربا نرخ سوود 10 تا 12 درصد و 120 میلیارد تومان از محل اشتغال روستایی با نرخ سود 6 تا 4 درصد به متقاضیان پرداخت میکنیم که انتظار میرود سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی از این فضای فراهم شده استقبال کنند.
حسینزاده بیان کرد: ما با تشکیل بیش از 250 جلسه و بکارگیری توان 220 نفر نیروی انسانی با برگزاری دورههای آموزشی سعی داریم تا این فرصت 20 هزار شغل را ایجاد کنیم ولی در کنار آن از مدیران دستگاههای اجرایی، بانکها، بیمهها و خود اهالی استان انتظار داریم ما را در یک وفاق و همدلی کمک کنند.
وی گفت: به نظر میرسد باید مردم این استان را به سمت اقتصادی فکر کردن و تقویت روحیه بیزینس حرکت دهیم تا با خوشفکری در این عرصه و همچنین دور شدن از روحیه تنبلی و کسالتبار در یک برنامه منسجم بتوانیم اهداف اشتغال را در استان تحقق بخشیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری اردبیل اظهار کرد: ما با همه مدیران حوزههای اقتصادی، اشتغالآفرین و با توان بالا در این حوزهها به مانند صنعت بیمه نشستهایی را برگزار کردیم و امیدواریم با ارائه طریق به ما بگویند که در افق 1400 صنعت بیمه چقدر میتواند زمینه و فرصت اشتغال و سهم حقیقی را در این بخش ایفا کند.
حسینزاده همچنین به تولید 700 هزار تن گندم در استان و تبدیل 36 هزار هکتار اراضی دیم به آبی در پایاب سد خدافرین اشاره و خاطرنشان کرد: ما باید از هم اکنون با توجه به شبانهروزی شدن گمرک بیلهسوار و افزایش تولید یک و نیم میلیون تنی محصولات کشاورزی به سمت ایجاد فضای صادرات حرکت کنیم تا بیش از هر زمان دیگر توانمندیها در این حوزه تقویت شود.
در این جلسه مدیران صنعت بیمه در استان اردبیل بالا بودن ریسک بیمهای، عدم فرهنگسازی در پوشش بیمهای متنوع، اقدام برخی شرکتهای اقتصادی استان در پوشش بیمهای خود در سایر استانهای کشور و همچنین نامناسب بودن زیرساختهای حوزه حمل و نقل و آمار بسیار بالای سوانح رانندگی و تحمیل هزینه برای بیمهها را به عنوان مشکلات و نارسائیهای این بخش اعلام و خواستار تشکیل جلسات مرتب شورای هماهنگی بیمههای استان با مسئولان استان اردبیل شدند. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام
کپی شد