به گزارش ایرنا ، معرفت آذری روز پنجشنبه در دیدار با رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: عدم ساماندهی عشایر نیز بر مشکلات این قشر تولید کننده ، کم توقع و زحمتکش افزوده است.
وی بیان کرد: ارائه خدمات بهتر و مطلوب به جامعه عشایر استان از مهم ترین اولویت‌ های اداره کل امور عشایر است و تلاش می شود با کمک سایر دستگاههای اجرایی سطح ارائه خدمات به این قشر زحمتکش ارتقا یابد.
آذری خواستار تحقق یافتن سهم عشایر استان اردبیل از محل عوارض درآمد عمومی و عوارض آلایندگی قانون مالیات بر ارزش افزوده شد و گفت: با انجام این کار می توان اعتبارات لازم برای خرید 10 دستگاه تانکر آبرسان به عشایر را تامین کرد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل هم در این دیدار گفت: حمایت از قشر زحمتکش و تولید کننده عشایر وظیفه همه دستگاهها است و سعی خواهد شد اعتبار لازم برای برای خرید 10 دستگاه تانکر آبرسانی برای عشایر تامین شود.
داود شایقی افزود: این قشر با تولیدات خود در حوزه‌ های مختلف اعم از محصولات لبنی ، پروتئینی و صنایع دستی نقش مهمی در تامین امنیت غذایی جامعه داشته و مصداق بارز تحقق اقتصاد مقاومتی هستند.
جمعیت عشایر استان اردبیل 66 هزار و 500 نفر و در قالب 12 هزار و 800 خانوار بوده که به نگهداری 1.5 میلیون راس دام مشغول هستند.
عشایر استان از 45 طایفه مستقل تشکیل شده که همه ساله در یک هزار و 527 اوبا ، 527 قشلاق ، 237 ییلاق ، هفت زیست بوم و 51 سامانه زندگی می کنند.
در مقایسه با جمعیت عشایری کشور عشایر شاهسون اردبیل 6.5 درصد از جمعیت عشایر کشور را تشکیل می دهند و در قیاس با جمعیت استان اردبیل شش درصد از جمعیت استان را به خود اختصاص داده اند.
عشایر استان همه ساله 10 هزار و 500 تن گوشت قرمز ، 43 هزار تن شیر ، پنج هزار و 400 تن پنیر و یک هزار و 500 تن پشم و 13 هزار و 600 متر مربع صنایع دستی تولید می کنند.
برخی از عشایر عشایر استان به شغل باغبانی و کشاورزی نیز مشغول هستند ولی در مجموع تولیدات عشایر استان از لحاظ وزنی 159 هزار تن و از لحاظ ریالی حدود سه هزارمیلیارد ریال است.
6130/6016
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.