محمد ابراهیم محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کشاورزانی که مایل به خرید تراکتور، ادوات و تجهیزات بخش کشاورزی هستند با مراجعه به مدیریت جهاد کشاورزی سرعین برای تشکیل پرونده و دریافت تسهیلات مکانیزاسیون اقدام کنند.
او با اشاره به اینکه تسهیلات مکانیزاسیون با سود 15 درصد و بازپرداخت پنج تا هفت ساله پرداخت می‌شود، گفت: از مهم ترین مشکلات کشاورزان منطقه در دریافت این تسهیلات ناتوانی آنها در تامین وثیقه لازم برای ارائه به بانک ، عدم توان پرداخت 20 درصد آورده شخصی و نیز بالا بودن سود تسهیلات پرداختی است.
وی اظهارامیدواری کرد با اجرای طرح هایی از جمله جایگزینی ماشین آلات کشاورزی فرسوده با ادوات و ماشین آلات نو در بخش کشاورزی گامی مهم برای نوسازی ناوگان حمل و نقل بخش کشاورزی منطقه برداشته شود.
وی گفت: میزان جذب تسهیلات مکانیزاسیون شهرستان سرعین از محل خط اعتباری این تسهیلات در سال گذشته 2 میلیارد و 800 میلیون ریال بود که با توجه به مبلغ یک میلیارد و 160 میلیون ریالی این تسهیلات در سال 95، این رقم نسبت به سال گذشته افزایش بیش از 2 برابری را نشان می دهد.
او تشریح کرد: در سال 96 از محل این تسهیلات چهار دستگاه تراکتور و 10 دستگاه ادوات کشاورزی جدید توسط کشاورزان منطقه خریداری شده است.
شهرستان سرعین در 27 کیلومتری غرب اردبیل با دارا بودن 579 دستگاه انواع تراکتور، از وضعیت مناسبی برخوردار است اما عمر بیشتر این ادوات بالا بوده و اغلب کارایی لازم را ندارند.
سرعین در 27 کیلومتری غرب اردبیل قرار دارد.
6018/6016
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.