سومین کنفرانس ملی سلولی و مولکولی کشور در حالی در اردبیل به پایان رسید که از برترین‌های این کنفرانس با اهدای هدایایی در بخش‌های مختلف تجلیل شد. 
به گزارش ایسنا منطقه اردبیل، در آئین اختتامیه این کنفرانس که در سالن دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل اظهار کرد: ما امروز متوجه عمق این سخن نبی مکرم اسلام می‌شویم که یک ساعت تفکر از 70 سال عبادت برتر است؛ چراکه در عالم هستی از همه عبادت‌ها سخت‌ترین عبادت تفکر کردن روی یک موضوع و مساله خاص است. 
اسحق رسولی با بیان اینکه محققان و پژوهشگران با صبر و حوصله روی مسایل مختلف تحقیق و بررسی انجام داده و به عمق علوم پی می‌برند خاطرنشان کرد: در فرهنگ دانشگاهی باید فکر کردن، اندیشیدن و پژوهش کردن به عنوان یک هویت اصیل مورد توجه قرار گیرد؛ چراکه این خود شاخصه مهمی در توسعه یک کشور محسوب می‌شود و باید آغازگر این حرکت دانشگاه‌ها و مراکز علمی باشد. 
وی با بیان اینکه مراکز علمی به عنوان پیش قراولان توسعه و پیشرفت جامعه باید وظیفه خطیر خود را در این زمینه انجام دهند اضافه کرد: ما امروز در همه حوزه‌ها به تحقیق، پژوهش و روح بالندگی در فضای دانشگاه‌ها نیاز داریم تا بتوانیم همپای پیشرفت‌های جهانی به توسعه کمی و کیفی دست یابیم. 
این مسئول با یادآوری اینکه امروزه در دنیا روی موضوع تحقیق و پژوهش و انتشار آن به صورت یافته‌های موفق تاکید می‌شود گفت: باید حاصل تحقیقات و پژوهش‌ها به درستی انتقال یابد وگرنه تولید انبوهی از مقالات و تحقیقات و خاک خوردن آنها در کتابخانه‌ها نمی‌تواند زمینه تغییر مسیر و ایجاد بستر توسعه را فراهم آورد. 
رسولی بیان کرد: باید در دانشگاه‌ها تلاش شود تا اندیشمندان، پژوهشگران، اساتید و محققان به صورت خودجوش روی مسایل و موضوعات مختلف تحقیقات و پژوهش‌های خود را به نتیجه رسانده و جامعه از نتابج آن استفاده کند که در این صورت می‌توان گفت دانشگاه‌ها می‌توانند مبدا تحول و تحرک جدی باشد. 
وی با قدردانی از تلاشگران برگزاری سومین کنفرانس سلولی و مولکولی در اردبیل از اساتید برجسته و محققان حوزه زیست شناسی که در این کنفرانس حضوری گرم داشتند قدردانی کرده و از آنها خواست تا به تقویت و توسعه توانمندی‌های رشته زیست شناسی به ویژه علوم سلولی و مولکولی بیش از این کمک کننند. 
در این مراسم دبیر کنفرانس ملی سلولی و مولکولی در اردبیل اظهار کرد: ما بعد از دو روز ارائه مقالات به صورت پوستر و شفاهی به این کنفرانس پایان می‌دهیم و قرار شد چهارمین کنفرانس نیز در دانشگاه آزاد واحد رودهن برگزار شود. 
محمد ضعیفی زاده گفت: یکی از خواسته‌های ما این است تا رفتار تبعیض‌آمیز وزارت بهداشت و وزارت علوم بین فارغ‌التحصیلان رشته‌های زیست شناسی برطرف شده و پیشرفت‌های علمی در این بخش بیشتر متوجه فاز تشخیصی شود. 
وی با بیان اینکه در این کنفرانس از اساتید برجسته‌ای همچون سعید ذاکر بستان آبادی و علیرضا ایران بخش از چهره‌های ماندگار زیست شناسی تجلیل شد بیان کرد: امیدواریم در سال‌های آینده این تجلیل‌ها به صورت مستمر و در یک قالب مشخص انجام شود تا تکلیف مراکز علمی و دانشگاهی برگزار کننده این کنفرانس در تجلیل از پیشکسوتان مشخص شود.   دبیر سومین کنفرانس ملی سلولی و مولکولی از اسپانسرها و پنج انجمن علمی زیست شناسی، میکروب شناسی، کشت بافت سلولی و بیوشیمی در برگزار این کنفرانس قدردانی کرد و گفت: امیدواریم در سال‌های آینده این کنفرانس با غنا و محتوای بیشتر برگزار شود. 
در این کنفرانس علاوه بر تجلیل از مقامات برتر از پروفسور علیرضا ایران بخش به عنوان چهره نام آشنا و پیشکسوت رشته زیست شناسی و سعید ذاکر بستان آبادی به عنوان رئیس دبیرخانه دائمی این کنفرانس با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.