به گزارش ایرنا، حسین شایقی دکترای مهندسی برق- قدرت و استاد دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه محقق اردبیلی است که برای سومین بار متوالی بر اساس داده های منتشر شده از پایگاه طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI) در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفته است.
وی مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد را به ترتیب از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و صنعتی امیرکبیر و مدرک دکترا را در رشته مهندسی برق- قدرت از دانشگاه علم و صنعت ایران اخذ کرده‌ است.
از مهمترین سوابق پژوهشی او می­توان به تالیف هفت عنوان کتاب تخصصی، ثبت 2اختراع و انتشار و ارائه بیش از 200 مقاله در مجلات و کنفرانس‌های معتبر بین‌المللی و همایش­های ملی اشاره نمود.
تخصص وی مطالعات دینامیکی سیستم­های قدرت تجدید ساختاریافته، کاربرد هوش مصنوعی در کنترل، بهره­برداری و برنامه­ریزی سیستم­های قدرت، کنترل مقاوم و پیش­بینی بار و اتوماسیون در شبکه­ های توزیع با حضور واحدهای تولید پراکنده است.
معیار انتخاب پژوهشگران برتر بر اساس استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی آنهاست. بر همین اساس پژوهشگرانی که توانسته اند بر اساس تحقیقات خود به بالاترین سطح اعتبار بین المللی دست یابند بر اساس ارزیابی ISI در دسته دانشمندان یک درصد برتر دنیا قرار می گیرند.
طلایه داران علم ISI نویسندگان را برحسب دامنه فعالیت علمی شان در رشته های موضوعی 22 گانه قرار می دهد. به این منظور تنها فعالیت نویسندگان در 10 سال اخیر در محاسبات لحاظ می گردد.
نویسندگان در هر رشته بر حسب تعداد استنادهایی که دریافت کرده اند مرتب سازی و سپس یک درصد برتر نویسندگان به عنوان نخبگان علمی در نظر گرفته می شوند. نخبگان یک درصد برتر دنیا، 14 درصد از کل علم دنیا را تولید می کنند و همین گروه 24درصد از کل استنادهای دنیا را دریافت می کنند.
خبرنگار:یعقوب شاددل ** انتشار دهنده : سیفعلی موسی زاده
7110/6016
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.