قاسم رحیمی روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: کارگران نخستین قشری بودند که از شیوع کرونا آسیب دیدند و تعطیلی برخی واحدهای کارفرمایی و کارگری موجب بیکاری عده زیادی شد ولی دولت برای حمایت از این اقشار، سامانه ثبت مشخصات برای پرداخت بیمه بیکاری را فعال کرد.

وی اضافه‌کرد: در این سامانه هوشمند، پس از راستی‌آزمایی شرایط و سوابق کاری، ۹ هزار نفر کارگر بیکار شده واجد شرایط دریافت بیمه بیکاری در استان شناسایی شدند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل افزود: مقدمات پرداخت بیمه بیکاری چهار هزار و ۵۰۰ نفر از این افراد از طریق اداره کل تامین اجتماعی استان فراهم شده و بیمه بیکاری مابقی افراد نیز به زودی پرداخت خواهد شد.

وی گفت: پرداخت بیمه بیکاری برای ثبت‌نام کنندگان برای ماه‌های اسفند سال گذشته، فروردین و اردیبهشت امسال قطعی بوده و در صورت ادامه وضعیت بیماری کرونا، در ماه‌های بعد نیز با صحت‌سنجی توسط کارشناسان اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه می‌یابد.

رحیمی اظهارداشت: علاوه بر این، پرداخت وام یک میلیون تومانی قرض‌الحسنه نیز انجام شده و افراد بازمانده متقاضی نیز تا ۱۸ اردیبهشت ماه فرصت دارند تا با ارسال پیامک، درخواست خود را برای دریافت این وام ثبت کنند.

وی بیان کرد: برای حمایت از واحدهای کارگری فعال نیز قرار است تسهیلات یارانه‌دار به واحدهای تولیدی و کارفرمایان به شرط حفظ اشتغال و با سود ۱۲ درصد پرداخت شود که در این زمینه واحدهای متقاضی در حال شناسایی هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل ادامه‌داد: دولت برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر متاثر از بیماری کرونا که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند، اقدام به شناسایی افراد واجد شرایط کرد و در این زمینه ۲۶ هزار سرپرست خانوار در این استان واجد شرایط تشخیص داده شدند.

وی با اشاره به پیش‌بینی پرداخت کمک هزینه معیشتی به این خانوارها در چهار نوبت و به مبلغ ۲ تا ۶ میلیون ریال گفت: ۲ مورد از این کمک هزینه تاکنون پرداخت شده و مابقی کمک هزینه نیز در ۲ نوبت بعدی پرداخت خواهد شد.

رحیمی اقدام کارفرمایان، خیرین و نیکوکاران بخش خصوصی برای کمک به افراد نیازمند و جامعه کارگری را از جمله اقدامات خداپسندانه در شرایط پس از شیوع کرونا در استان اردبیل ذکر کرد.

او گفت: در این زمینه، افراد خیر وارد میدان شده و در قالب کمک مومنانه به توزیع برخی کالاهای پرمصرف در میان خانوارهای نیازمند پرداختند به طوری که یک فرد خیر، اقدام به توزیع گوشت مرغ برای ۲۸ هزار کارگر کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل، پرداخت تسهیلات و کمک بلاعوض ۲۰ میلیونی به تعاونی‌ها را هم از جمله راهکارهای مقابله با تاثیرات شیوع کرونا در استان اردبیل ذکر کرد و افزود: در پی شیوع کرونا، برخی از واحدهای تعاونی راکد از جمله واحدهای تولید پوشاک و مواد بهداشتی فعال شده و اقدام موثری را در تامین نیاز جامعه انجام دادند.

به گزارش ایرنا، استان اردبیل یک‌هزار ۱۴۱ واحد صنعتی و تولیدی دارد و حدود ۱۵۰ هزار کارگر در این واحدها مشغول به کار هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.