به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام قاسم جعفرزاده پیش از ظهر چهارشنبه در نشست هماهنگی برگزاری برنامههای ماه مبارک رمضان که در محل صدا و سیمای مرکز اردبیل برگزار شد ضمن تقدیر از فعالیتهای شایسته کارکنان صدا و سیما در آگاهی بخشی به مردم و ترویج و تبلیغ هشدارهای بهداشتی در شرایط موجود، به برنامههای اداره کل تبلیغات اسلامی استان در ماه رمضان اشاره کرده و افزود: امسال به دلیل شرایط خاص به وجود آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا، برنامههای فرهنگی و قرآنی در مساجد برگزار نخواهد شد.
وی با اشاره به اینکه بهره مندی از ظرفیت رسانه و فضای مجازی در ماه رمضان ضروری است، افزود: اجرای پرشور برنامههای ماه رمضان منوط به استفاده از ظرفیت دو بخش مهم رسانهها و شبکههای اجتماعی است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل عنوان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی از ماهها قبل حتی قبل از ایام کرونا، به توسعه زیرساختهای لازم در خصوص ترویج فرهنگ دینی در فضای مجازی پرداخته و اکنون مساجد فعال به تعداد ۲ هزار و ۱۵۰ مسجد که دارای روحانی، هیئت مذهبی، جلسات قرآنی و تفسیری، کانون مساجد هستند و نیز ادارات تبلیغات اسلامی سراسر استان با تحت پوشش قرار دادن ۱۵۰ هزار نفر در فضای مجازی فعالیت میکنند که این خود ظرفیت بسیار عظیم و تأثیر گذار در شرایط کنونی است.
جعفرزاده ادامه داد: سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل بهعنوان نهادی که مستقیماً تبلیغ دینی جامعه را برعهده دارد در کنار صدا و سیما میتواند برنامههای فاخر فرهنگی و قرآنی را تقویت کرده و با ارائه ابتکارات و خلاقیتهای نوین تبلیغی میتواند برنامههای راهگشای شاخص فرهنگی ارائه دهد.
آمادگی صدا و سیما برای تولید ویژه برنامههای ماه رمضان
در ادامه این نشست، علی ملااحمدی مدیر کل صدا و سیمای مرکز اردبیل نیز از آمادگی این اداره در تولید برنامههای ویژه ماه رمضان خبر داد.
ملااحمدی تصریح کرد: پخش سخنرانیهای علما و فضلای استان اعم از نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در فهرست برنامههای شبکه استانی قرار دارد.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز اردبیل بیان کرد: در برنامههای ماه رمضان مهمترین بخشها سخنرانی، مناجات خوانی، ترتیل قرآن است که کار ضبط سخنرانی علما از اول ماه رمضان در مساجد بدون حضور جمعیت آغاز میشود و روز بعد از تلویزیون برای استفاده بینندگان پخش خواهد شد.
وی با بیان اینکه هم افزایی صدا و سیما و اداره کل تبلیغات اسلامی استان در ماه رمضان از ضروریات فرهنگی است، یادآور شد: استفاده از ظرفیت روحانیون، مداحان و قاریان قرآن میتواند در محتوا بخشی به برنامههای ماه رمضان مؤثر باشد.