حسن نظیفی روز دوشنبه در نشست با بخشداران و مسوولان اداره محیط زیست، اداره امورآب، شرکت‌های کشت و صنعت مغان، پارس و فردوس از تلاش برای مدیریت و نظارت بر کشت‌های پلاستیکی محصولات صیفی در منطقه خبر داد.

او اظهارداشت: کشاورزان غیربومی که زمین را اجاره می‌کنند، پس از برداشت محصول نایلون‌ها و دیگر ضایعات را در همان حالت رها کرده و می‌روند، بویژه اگر محصول آن سال سود مورد انتظار را نداشته ­باشد نایلون‌های باقی مانده با وزش باد به زمین‌های دیگر هم پراکنده شده و در صورت عدم دقت در کار ماشین‌های عمیق کار کشاورزی هم اختلال ایجاد می‌کنند.

نظیفی گفت: در همین راستا آموزش های لازم در زمینه مضرات پسماندهای نایلونی و نقش آن در آلودگی خاک و محیط برای کشاورزان توسط کارشناسان پهنه شهرستان پارس آباد ارائه می شود.

او افزود: افزایش تولید و صرفه‌جویی در مصرف آب را تا حدودی می‌توان با روش‌های دیگر از جمله استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری و ایجاد گلخانه جبران کرد اما رهاسازی پلاستیک در کشت نایلونی صدمات جبران ناپذیری به آب و خاک وارد می‌کند. با این حال جهاد کشاورزی برای ممانعت استفاده از این روش کشت، اهرم قانونی کافی ندارد.

پارس‌آباد مغان در شمال اردبیل و در جوار جمهوری آذربایجان قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.