علیرضا علیپور روز سه‌شنبه در جلسه شورای پدافند غیرعامل خلخال افزود: پدافند غیرعامل شبکه رابطین با هدف ارتباط مستمر دستگاه‌های اجرایی بایکدیگر و با مردم در حال گسترش است.

وی اظهارکرد: برای فعال‌تر شدن شبکه رابطین دوره‌های آموزشی مختلف در استان برگزار شده و این آموزش‌ها برای فرمانداران ، مدیران کل ، بخشداران ، شهرداران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی استان به صورت مستمر هر سال برگزار می‌شود تا در پیشبرد و نهادینه شدن موضوع پدافند غیرعامل در جامعه  بعنوان فرهنگ عمومی تاثیرگذار شود.

علیپور گفت: بر این اساس تلاش برای تدوین سند جامع پدافند غیرعامل استان با همکاری دستگاه‌های مرتبط ادامه دارد و با این اقدام گام مهمی در همگانی کردن بحث پدافند غیرعامل برداشته می‌شود.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری اردبیل تامین زیرساخت‌ها در جامعه را برای مقابله با بحران‌های احتمالی ضروری دانست و افزود: پدافند غیرعامل تنها مختص مسائل نظامی نیست بلکه در بحران‌ها و بلایای طبیعی نیز نقش کاربردی داشته و رعایت آن می‌تواند در ایمن‌سازی جامعه و جلوگیری از آسیب‌های ناشی از بلایاهای طبیعی بسیار تاثیرگذار باشد.

وی با بیان اینکه پدافند غیرعامل استان زیر نظر معاونت سیاسی و امنیتی استانداری اداره می‌شود، اظهارداشت: در حالی که وظیفه شورای مدیریت بحران پیشگیری از وقوع حوادث قهری و طبیعی و ورود به موضوع در زمان وقوع این گونه حوادث است، پیشگیری از حوادث و بحران‌ها ،جلوگیری از اعمال خرابکارانه دشمن و نیز تلاش برای کاهش آسیب‌های ناشی از حملات احتمالی دشمن از وظایف بسیار مهم پدافند غیرعامل است.

او گفت: همه دستگاه‌های اجرایی استان می‌توانند یک درصد از اعتبارات سالانه خود را به اجرای طرح‌های پدافند غیرعامل اختصاص دهند که سقف این اعتبار در صورت نیاز به تامین اعتبار بیشتر برای اجرای طرح‌ها افزایش می‌یابد.

علیپور افزود: دستگاه‌های اجرایی استان باید طرح جامع پدافند غیرعامل را به منظور جلوگیری از بحران در مواقع ضروری تدوین کنند.

وی با اشاره به اینکه همه دستگاه‌های اجرایی باید برای جلوگیری از بحران آمادگی کافی داشته باشند، بیان کرد: کارگروه تهدیدها و امنیت ، بهداشت و درمان ، انرژی ، آب ، صنایع و معادن ، فرهنگی و اجتماعی و عملیات روانی ، فناوری الکترونیک ، آی تی ، انتظامی و اجتماعی، پشتیبانی و خدمات شهری ، امداد و نجات، راه و شهرسازی، زیرساخت‌های مواصلاتی ،سازماندهی و مشارکت مردمی و بازرگانی و کشاورزی در اردبیل به عنوان کارگروه‌های ۱۴ گانه زیرمجموعه شورای پدافند غیرعامل استان فعال بوده و لازم است هر دستگاه اجرایی مطابق وظایف خود برنامه‌های جامع برای پدافند غیرعامل تدوین کند.

او با تاکید بر ضرورت استقرار ژنراتورهای برق اضطراری در فرمانداری‌ها ،مراکز حساس و مراکز درمانی و امدادی گفت: شرکت‌های گاز ، برق ، آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب شهری باید پیش‌بینی لازم را داشته باشند که در صورت قطع هر کدام از خطوط انتقال این انرژی‌ها چه اقدامی برای تامین آب آشامیدنی مردم داشته باشند و اگر خط انتقال آب و برق صدمه دید چگونه می‌توان آب و برق مورد نیاز را تامین کرد.

فریدون بابایی ، فرماندار خلخال نیز در این جلسه از اجرای مانورهای مختلف برای افزایش آمادگی مدیران دستگاه‌های اجرایی این شهرستان در مقابله با حوادث و بحران‌ گفت: برای مقابله با احتمال قطعی گاز تاکنون ۲۲ واحد نانوایی این شهر مجهز به یسیت های حرارتی دوگانه سوز و مانور قطعی گاز در نانوایی‌های شهرستان با هدف آزمایش این سیستم‌های دوگانه سوز و سنجش آمادگی نانوایان در مواقع بحرانی قطع گاز اجرا شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.