به گزارش ایرنا ، خلیل نیکشاد در نشستی با فرماندار خلخال گفت: علت نیمه کاره رها شدن این طرح ها ، اجرای سلیقه ای و بدون مطالعه این پروژه ها در گذشته است.
وی با اشاره به افزایش مشکل کم آبی در استان که ناشی از کاهش نزولات آسمانی و افت آب های سطحی و پایین رفتن سطح آب سفره های زیر زمینی است، اظهار داشت: بدلیل کمبود آب کشاورزی در استان و 35 درصد آبیاری کم محصولات زراعی راندمان برداشت محصولات کشاورزی نیز کاهش می یابد.
او گفت: سازمان جهاد کشاورزی استان اقدام به اجرای طرح مطالعات سدهای شروع شده بدون مطالعه گذشته و تعیین تکلیف آنها کرده که چند سد کشاورزی شهرستان خلخال از جمله سدهای بلیل ، طولش و ورگوان نیز شامل این سدها هستند.
نیکشاد بهترین راهکار نجات کشاورزی استان از کم آبی موجود را ترویج فرهنگ کشت گلخانه ای محصولات کشاورزی در بین کشاورزان منطقه در ابعاد کوچک و بزرگ دانست.
وی از تامین نهال رایگان و یارانه دار باغداران جنوب استان از سوی سازمان جهاد کشاورزی در اسفند ماه امسال خبرداد و گفت: علاوه بر توزیع رایگان نهال صنوبر در بین باغداران استان نهال مورد نیاز برای احداث باغ مادری گردو در بین گردوکاران خلخالی توزیع خواهد شد.
وی اظهار داشت: افرادی که به کشت گیاهان دارویی اقدام کنند از 15 میلیون ریال کمک بلاعوض سازمان جهاد کشاورزی استان بهره مند می شوند.
وی افزود: عملیات اجرایی پروژه احداث سیلوی 30 هزار تنی در روستای پروچ خلخال آغاز شده و این طرح در کنار احداث مرغداری 60 هزار قطعه ای مرغ گوشتی از طرح های بزرگ اقتصادی است که با سرمایه گذاری بخش خصوصی اجرا می شود.
فریدون بابایی ، فرماندار خلخال نیز در این جلسه گفت: تخریب سد روستای بلیل با هداف افزایش ظزفیت آن در سال های گذشته در کنار نیمه کاره رها شدن سد جدید، لطمه بزرگی به بخش کشاورزی این روستا زده که انتظار می رود سازمان جهاد کشاورزی برای تکمیل و بهره برداری این سد و چند سد کشاورزی نیمه کاره بصورت جدی اقدام کند.
7119/6018
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.