به گزارش ایرنا ، احمد ناصری روز دوشنبه در بازدید از فضای جدید اردوگاه دانش آموزی نمین افزود: با افزایش سرانه اردوگاهی استان گام عملی برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان ، پیشگیری از آسیب های اجتماعی و کسب مهارت های زندگی و اردویی برداشته می شود.
وی با قدردانی از حمایت های استاندار اردبیل و همکاری اداره کل منابع طبیعی استان اظهار داشت: با این اقدام به موقع زمینه پذیرش دانش آموزان از استان های مختلف و نیز شناساندن قابلیت های گردشگری اردبیل به دانش آموزان سایر استان ها فراهم می شود.
انوش جعفری ، مدیر آموزش و پرورش نمین هم در این بازدید گفت: در کمترین زمان ممکن امکانات اولیه اردوگاه دانش آموزی تامین شده است.
او افزود: عملیات استقرار زیرساخت ها و تکمیل تجهیزات در ماه های آینده در این مجموعه انجام و اقدامات ایجاد اردوگاه در سطح ملی برداشته می شود.
منطقه فندقلو در 10 کیلومتری جنوب شرقی شهرستان نمین از توابع استان اردبیل 16 هزار هکتار مساحت دارد که چهار هزار هکتار آن جنگل و رویشگاه طبیعی است و در آن میوه هایی مانند فندق ، سیب وحشی و گونه های علوفه ای و درختی می روید.
این منطقه جنگلی بخشی از جنگل های شرق استان اردبیل به شمار می رود که دنباله جنگل های نیمه گرمسیری استان گیلان است.
در مجموع 19 گونه جنگلی متعلق به 8 تیره و 17 جـنس در ایـن منطقه شناسایی شده اند که از بیـن انواع شناسایـی شده گونه های نادری نظیر فندق ، ممرز ، راش ، بلوط ، بلند مازو و بیدمشک وجود دارد که به ارزش منطقه می افزاید.
فندقلو بیشتر به فندق و گل های بابونه خود شهرت دارد ، ضمن این که گونه نادر گیاهی سوسن چلچراغ نیز در آن می روید ، این جنگل رویشگاه بیش از 90 گونه گیاه مختلف و عمدتا دارویی است.
بابونه که هر سال جشنواره گل های بانونه به خاطر رویش آن در جنگل فندقلو برگزار می شود گیاهی است یک ساله ، معطر و به ارتفاع 20 تا 40 سانتیمتر که به صورت خودرو در مزارع ، دشت ها ، باغ ها و بیشتر در منطقه جنگلی فندقلو نمین می روید.
آب و هوای مطبوع ، پرندگان و گونه های مختلف جانوری ، وجود آلاچیق و استراحت گاه های شبانه روزی ، برقراری ارتباط بین این منطقه ویژه گردشگری و چشم انداز زیبای گردنه دل انگیز حیران از طریق تله کابین از جمله ویژگی هایی است که در کنار جاذبه های منحصر به فرد طبیعی و جنگلی این منطقه را به تفرجگاهی بسیار دلپذیر برای مسافران ، میهمانان و علاقمندان به طبیعت تبدیل کرده است.
همین جاذبه ها موجب شده سالانه صدها هزار گردشگر داخلی و خارجی برای آرامش روح و روان خود به دامن این جنگل سرسبز پناه بیاورند.
7120/6018
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.