رئیس فدراسیون وزنه‌برداری گفت: تا امروز خیلی با کیانوش رستمی مماشات کرده‌ایم ولی از این به بعد باید در چارچوب قوانین فدراسیون فعالیت کند.

به گزارش جی پلاس، علی مرادی رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در خصوص لغو سفر تیم نوجوانان و جوانان گفت: ما در مجموعه‌ای کار می‌کنیم که متاثر از تمام تحولات کشور است. الان با توجه به شرایط اقتصادی با منابع محدودی که داریم باید بحث آینده‌ این ورزش و مسابقات انتخابی المپیک را هم بررسی کنیم. اعزام‌های متعددی پیش رو داریم. ما در آبان‌ماه یکی از انتخابی‌های المپیک را در ترکیه داریم، مسابقات قطر کاپ را هم پیش رو داریم که انتخابی المپیک است، مسابقات جام فجر را هم در پیش داریم. در مسابقات آینده می‌توانیم جوانان‌مان را اعزام کنیم. فروردین‌ماه سال آینده مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا را داریم. منابع ما محدود است و باید مدیریت کنیم. 

وی در خصوص اینکه بودجه بیشتری باید به فدراسیون‌های مدال‌آور کشتی و وزنه‌برداری تعلق بگیرد، تصریح کرد: نظر ما هم همین است. برنامه‌هایمان را ارائه می‌کنیم و بودجه‌ها هم بر مبنای برنامه‌ها داده می‌شود. ما 4 میلیارد بودجه داریم. وزنه‌برداری بانوان را هم راه‌اندازی کردیم و یکسری امکانات و تجهیزات می‌خواهیم. در 12 ماه سال 11 ماه اردوهای مداوم در همه رده‌ها داریم و این اردوها هزینه‌هایی برای ما خواهد داشت. در مسابقات جوانان جهان در اردیبهشت‌ماه یک میلیارد هزینه داشتیم. در 3 ماهی که نبودیم تعهدات فدراسیون انباشته شده و خیلی‌ جاها 20-30 میلیارد بدهی دارند و درست نیست که بی‌محابا و بدون مدیریت کار کنیم. باید هزینه‌هایمان مدیریت کنیم.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری درباره اعزام سهراب مرادی به آلمان عنوان کرد: من دیروز با آقای صالحی امیری جلسه‌ داشتم، ایشان نامه‌ای را به سفیر سوئیس دادند، ما نگران هستیم علی‌رغم اینکه کمیته ملی المپیک، وزارت خارجه و نمایندگی سفارت در سوئیس پیگیر کار هستند. باید یکسری دوره جدی ریکاوری برای او در آلمان داشته باشیم. اگر سهراب زودتر به آلمان اعزام شود و از آنجا به مسابقات سوئیس برود نسبت به شرایط فنی سهراب مرادی خوشبین هستیم. 

مرادی در پاسخ به این سوال که سعید علی حسینی را برای المپیک بعد از دست داده‌ایم؟ گفت: علی‌حسینی چون در اردوهای قبلی در رکوردگیری شرکت نکرده در مسابقات جهانی که انتخابی المپیک است نمی‌تواند شرکت کند، بعد از اینکه تقاضای او با تاخیر منتقل شد و ما هم از کمیته المپیک درخواست کردیم که به فدراسیون جهانی تقاضا را منتقل کند ولی اعلام کردند با توجه به تاخیری که وجود داشته تقاضای او پذیرفته نیست. کیانوش رستمی هم در مسابقات جهانی امتیازی کسب نکرد و با توجه به همین موضوع او را هم به سوئیس معرفی کردیم که امتیاز بگیرد و چون تاخیر داشتیم تقاضای کیانوش هم پذیرفته نشد. رستمی برای مسابقات پرو اعزام می‌شود تا امتیازات لازم را کسب کند و بتواند در المپیک شرکت کند. 

وی درباره این موضوع که کیانوش رستمی یک مدال‌آور جهانی برای وزنه‌برداری بوده و آیا مدیریتی بر کار او وجود دارد؟ گفت: نظر ما این است که او قبل از المپیک ریو در چارچوب فدراسیون حرکت می‌کرد اما بعد از آن به نظم و دیسیپلینی که باید در چارچوب فدراسیون می‌داشت کمتر توجه کرد و  من فکر می‌کنم او از بی‌نظمی آسیب دیده است. بحث اینکه هر کسی خودش بخواهد وزنه بزند، مربیگری و رکوردگیری کند و حتی حرف برادرش که مربی‌اش بود را گوش نکند، آسیب می‌بیند،  در حالی که به راحتی می‌توانستیم نایب قهرمان جهان شویم و حتی برای کسب عنوان قهرمانی با چین رقابت کنیم  اما این فرصت از دست رفت.  امیدوارم نظم و انضباط بیشتری در برنامه‌ها جاری باشد تا بیشتر حمایت کنیم.

مرادی ادامه داد: امیدوارم رستمی با نظم و انضباط بیشتری کار را ادامه دهد. نگاه ما نسبت به تمام قهرمانان وزنه‌برداری پدرانه است اما عدالت هم باید درباره همه ورزشکاران رعایت شود. در 96 کیلوگرم تنها یک نفر می‌تواند اعزام شود و در مجموع تنها 2 وزنه‌بردار باید به المپیک اعزام کنیم. چارچوب‌های فدراسیون و رعایت نظم و انضباط از اصول فدراسیون است و همه باید در این چارچوب حرکت کنند. 

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در واکنش به صحبت‌های کیانوش رستمی مبنی بر اینکه در سال‌های گذشته همیشه در چارچوب قوانین فدراسیون حرکت کرده است، تصریح کرد:  این حرکت باید به صورت مستمر باشد. قبل از مسابقات جهانی تاکید می‌کنیم که با وزنه‌ای پایین‌تر کار را شروع کند تا با پایان خوبی در مسابقات به نایب قهرمانی تیم ایران کمک کنیم اما بعد از آن اقدام به اخذ وزنه‌های سنگین‌تر می‌شود جای ابهام و سوال دارد. چرا تیمی که می‌توانست نایب قهرمان جهان شود، باید چهارم شود؟ بهتر بود رستمی با وزنه‌های کمتری شروع می‌‌کرد تا پایان خوبی می‌داشت. 

مرادی در خصوص صحبت‌های رستمی که گفته است انتخاب برادرش به عنوان مربی از سوی فدراسیون وزنه‌برداری بوده، خاطرنشان کرد: کیانوش خودش برادرش را انتخاب کرد و ما هم تایید کردیم اما از این به بعد نمی‌پذیریم. تا امروز خیلی با رستمی مماشات کرده‌ایم ولی از این به بعد باید در چارچوب قوانین فعالیت کند. او در مسابقات جهانی گفت آرنجش آسیب دیده و در دو ضرب وزنه نزد اما چند روز بعد در مسابقات لیگ 170 کیلوگرم یک ضرب و 215 کیلوگرم در دو ضرب را ثبت کرد. وقتی او در لیگ با این وزنه‌ها شروع می‌کند، چرا در تیم ملی این انتخاب‌ها را نداشت تا به تیم لطمه نخورد؟

وی در مورد خواسته‌های رستمی و اینکه او درخواست مربی خارجی داشته است اما فدراسیون نپذیرفته، گفت: هدف ما و وزنه‌برداران شاد کردن دل مردم است. با محدودیت‌هایی مواجه هستیم که باید مدیریت کنیم. باید از برادر کیانوش هم تشکر کنیم چون تلاش زیادی کرد تا او به این وزنه‌ها برسد. رستمی درخواست اردوهای خارج از کشور و مربی خارجی داشته اما کجای ایران است که شرایط برگزاری اردوها را نداشته باشد؟ وظیفه ما این است که تعهدات ملی را هم در نظر بگیریم و چرا باید پول‌مان را در گلوی مربی خارجی و خارجی‌ها بریزیم؟ مگر خودمان این توان را نداریم؟

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 1274386
  • منبع: برنامه رادیویی
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.